4   115
6   127
3   106
8   115
8   97
27   102
9   104
10   115
11   87
1   61

Årets bedste gaveideer//Oplevelser

Det er blevet den tid på åre. Måske er du i sidste øjeblik med at finde gaver. Personligt holder jeg jo meget af at give og få oplevelser. Selvfølgelig er en rejse eller et kortere ophold på førstepladsen og derfor er der lige et billede af mig taget på YSB, sidste år – mit favorit getaway tæt på København. Mindre kan også gøre det. Jeg skal lige understrege at dette indlæg ikke er sponsoreret, men jeg synes at jeg har haft så mange gode oplevelser det sidste års tid i forbindelse med at lave appén Copenhagen Junkie, og der er klart nogle af de oplevelser der kan anbefales som gaver både til jul og fødselsdage.

Til den sultne

Er der noget mere appetitvækkende end et gavekort til en lækker restaurant, det skulle da lige være en fuld vinmenu i tillæg. Jeg har haft en væld af gode spiseoplevelser i København genne det sidste år hvor jeg virkelig er begyndt at interessere mig for mad og vin. Tag en kig på Copenhagenjunkie og se om der er en af restauranterne der kan friste – ALLE restauranter der er kommet på der vil jeg anbefale anytime. De fleste laver gavekort på lige præcis det beløb du ønsker.

Jeg ønsker mig selv spiseoplevelser til steder jeg enten aldrig har besøgt eller været på i lang tid. Måske kan du også hente Inspiration der
Bazar – Har aldrig været der men elsker mellemøstlig mad.
Salon Cph – Det er min underbo og jeg har kun været der en enkelt gang, måske jeg kommer oftere nu hvor jeg flytter.
Karma Sushi – Jeg har hørt rygter om at de har taget deres sushi til et højere niveau hvor både caviar og trøfler er mere reglen end undtagelsen.
Guldgrillen – Det er ligesom bare noget der skal prøves ik?
Bistro Boheme – Det er bare alt for lang tid siden.
Og måske er det rent faktisk tid til at prøve en af de dersens Michelin Restauranter i København.

Til den trætte

For ikke så længe siden prøvede jeg for første gang i mit liv sådan en rigtig fodbehandling, ikke bare lige et fodbad men en pedicure men en behandling udført af en autoriseret fodterapeut. Det gjorde virkelig en forskel på mine fødders udseende og jeg synes det var fantastisk. Det er lidt sådan en behandling man skal have i gave for at beslutte sig for det for man synes det er lidt fråds sådan at bruge penge og tid på fødderne om vinteren, da man alligevel ikke ser dem. Men tænkt lige på at de fusser skal bære dig igennem livet og har fortjent lidt TLC.
Du kan få behandlingen Hos PassionCare på Amager Torv.co

Til den “usunde”

Man starter altid et nyt år op med de gode intentioner om de bedste forudsætninger for krop og sjæl, det er ikke sjældent at der har sneget sig et par kilo eller to på i julen. Frygt ikke, de fleste vejer et par kg mere om vinteren end om sommeren. Men ville det ikke være rart at blive sundere og måske gå ned i vægt helt naturligt uden at skulle være på kur. Altså misforstå mig nu ikke. Regnestykket med at du skal bruge mere energi end du fpr indenbords kan jeg intet gøre ved. Det er bare sådan det er, men måske er der fødevarer du tåler dårligt og de sætter en stopper for den naturlige process i kroppen. Jeg fik lavet håranalyse for et par måneder siden hos Copenhage Health Club der gav mig et billede af min krops tilstand på det givne tidspunkt og jeg har i en periode skåret mel, ris og chokolade væk fra min kost for at se om det har gjort en forskel. Du kan læse mere om det her.

Til den kræsne

Behandlingen hos ShineCPH er fuld forkælelse, bare det at træde ned I lokalerne i den nye spaafdeling på Nimb hvor Shine ligger, er en dejlig oplevelse.
Behandlingen bliver udført af skønneste Louise som er den jeg kender der er allerbedst til at forkæle kunderne. Du får en nærværende behandling der er tilpasset lige præcis din hud og hvad du har behov for. Hvis jeg skulle købe en julegave til mig selv i år var det den her behandling – NIMB Signature Treatment. Fordi jeg fortjener det, og det gør du helt sikkert også. Bestil tid her

Til den problematiske

På Østerbro ligger SHJÈ som er en lille lækker klinik med en masse skønne behandlinger som helt sikkert er en tur til Østerbro værd, SELV for en købenahavnersnude som mig. Klinikken har nyligt fået en ny behandling på menuen som hevender sig til dem med lidt problematisk hud i form af acne, men også udslet, ar, solskader osv, og den er også god til de fine linjer og dem har jeg en del af. behandlingen hedder SilkPeel og er en vådslibning af huden ( til forskel fra f.eks en diamantslibning) og det gør den meget mere effektiv. bl.a pga. man kan påføre produkt under slibningen.
Book din behandling her

 

Til den travle

Hos Signe Heindorf I Store Kongens Gade kan d få lavet en Fire&Ice som en en hurtig ansigtsbehandling lavet med produkter fra Is Clinical. Den består af 2 masker INTENSIVE RESURFACING MASQUE  og  REJUVENATING MASQUE. Det tager ca 30 minutter og du går fra klinikken med en glattere, mere strålende og ensartet hud og det er ikke engang løgn. Klart en af mine absolutte yndlingsbehandlinger.

 

Og så er der jo også masser af kultur at opleve

Koncertbilletter til Tinderbox eller Roskilde står øverst på mange af de unges lister ved jeg.
En tur i det Kongelige Teater kan vi alle have godt af.
LousianaDansk design Museum og Statens Museum for kunst har en del spændende på programmet i foråret.
Biografbiletter er et megahit og få endelig set A Star Is Born – filmen jeg ved vil sidde i min krop reste af året.

Lad de bløde pakker med sokker, underhylere og vanter vente og køb oplevelser i stedet for og hav en dejlig jul.

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *