19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Addition by Subtraction// Jeg er vild med den filosofi

I dennne her proces med at rydde op og ud hvor jeg er startet på Project333, der handler om at rydde ud i klædeskabet og skabe sig en capsule wardrobe, må jeg efter 23 dage erkende at en så ”simpel” og lavpraktsik ting som at rydde fysisk op i ting har en masse følgevirkninger.

Jeg har fået lyst til at rydde op i alle mulige ting, og hver gang jeg får styr på noget bliver jeg på en eller anden måde lettere. Den er en god og lærerig proces.

Jeg har ikke et rodet hjem og en masse nips, så for mig er det ting som at rydde op i gamle papirer og få styr på ubetalt gæld jeg koncentrerer mig om, men det allervigtigste for mig lige nu er nok af lave en oprydning og sortering i alt der har med mine onlineaktiviteter at gøre – Det har på alle måder taget overhånd.

Det største problem er at jeg er meget online – alt for meget og det er målet at skære ned så jeg fra 2019 ikke er online mere end 6-7 timer dagligt, og ikke konstant behøver at tjekke mine sociale medier konstant. De er jo en stor del af hvad jeg gør men har på mange måder taget styringen over mit liv. Jeg tænker egentligt at jeg går glip af meget.

I den her proces med at sortere lidt online skal jeg selvfølgelig også kigge lidt på de enerigier der flyder på de forskellige medier og det er let at starte her fordi det både er her de gode oplevelser er når energierne er gode, men desværre er der kommet ret mange dårlige vibes, beskeder fra folk, og det gider jeg simpelthen ikke beskæfteige mig med. Jeg har en app og en blog der har det eneste formål at hjælpe og yde er service til folk der vil have en god oplevelse i. Det er svært at forstå at nogen kan blive sure over det. Ikke desto mindre er det sådan.
På Instagram er det lidt mere tricky især efter at jeg har mixet min private og min business profil- Her er jeg enig i at det godt kan være noget rod at finde det man egentligt kom efter. MEN man behøver jo ikke kigge med. man kan blade forbi stories og endda trykke unfollow hvis man skulle være rigtig godt og grundig træt af alt der kommer der.

Jeg kan sagtens tåle kritik og der var f.eks mange søde mennesker der i sidste uge skrev om jeg ikke nok vil lade være med at bruge de forskellige filtre fordi det er så irriterende at se på – og JO det vil jeg gerne og er glad for den kritik. Jeg sad jo der og synes det er sjovt med kattefilteret  – Så point taken.

Hvis du følger mig på Instagram har du måske lagt mærke til at nogle af mine stories den sidste tid har været defensive og ikke på den sarkastiske ( hvad er der galt med Kardashians og hvorfor tager folk ikke tøj på inden de laver stories ) måde, men simpelthen direkte provokerende for at få folk der kun er interesseret i at sprede negativitet og hate ud af busken og hermed ud af vagten. Det er måske hybris men igen, ved at rydde op håber jeg at give plads til bedre energier der er simpelthen ikke plads til negatove trunter på min profil.


”And when we remove the things from life we do not need, we create space for the things in life we do.”

Dette citat er med mig i alt jeg foretager mig lige nu, og uden at det skal lyde for frelst tror jeg virkelig på filosofien Addition By Subtraction. Man kan helt sikkert tilføre sit live meget ved at trække noget fra.

De vigtigste ting for mig lige nu er mine relationer, min økonomi og min online afhængighed og jeg tror det allervigtigste er at lære at sige nej. Jeg ved godt der er noget kærligt og fint i at sige ja og jeg siger altid ja til mine nærmeste. Det er alt det udenom man skal lære at sige nej til og så skal man blive bedre til at navigere i det.

Og jeg kan nærmest selv læse hvor banalt det er at man skulle blive bedre til at sige nej, til at sortere i relationer, til at  være god mod sig selv – I´m not lying – det er sådan det er.

Er du god til at sige nej?

 

 

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *