9   136
9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157

App launch vel overstået

Jeg er så tilfreds med min App launch og reception. Virkelig helt vildt taknemmelig for dem der lige gad bruge en time på at komme og hilse på mig – Tak!
Jeg lavede dog (set i bakspejlet) en kæmpe bommert. Jeg havde ingen til at fotografere arrangemenetet. Synes ellers at jeg havde tænk på absolut alt. Hold nu kæft hvor er det dumt. Der er masser der har taget billeder af mig, men jeg har ingen af selve arrangementet og de smukke gæster på nær nogle få… ØV!

Gaverne er pakket ud og flaskerne er drukket.. Nej ok de er parat til at blive drukket. Blomsterne pynter i stuerne herhjemme og udstillingen hænger så fint i vinduerne hos Reputation i Bredgade ( Hvor fedt er det ikke lige).
Jeg var lige nede og tage billeder af det i går. Billederne er taget af Nicolas Tobias Følsgaard  og stylig og make-up er Fogt Management.
Jeg er så glad for at jeg havde proffessionelle folk på lige den del af projektet, for de så helt sikkert noget jeg ikke så og det blev rigtig fint. På trods af at det er lidt grænseoverskridende at hænge sådan i stort der midt på Bredgade, er jeg glad for resultatet.

Der var mini smørrebrød fra Aamanns, som de var så søde selv lige at lægge sidste hånd på, kan virkelig anbefales.

Søde søde mennesker.

Appén er gratis og kan downloades via App store eller Google Play – bare søg på Copenhagen Junkie. Der kommer løbende spændende content, men ideer, eller noget I virkelig gerne vil høre mere om modtages med kyshånd.

Eller tryk her.

Jeg fik næsten givet alle goodiebags væk men har et par stykker tilbage, jeg tænker skal udloddes på Instagram @cphjunkie – kig forbi.

 

 

 

Share:

2 Comments

 1. Henriette
  25. juni 2018 / 12:30

  Tillykke, hvor spændende. En app jeg fluks vil kigge nærmere på. Og tak i øvrigt for en skøn ferie i Illetas. En veninde spurgte, om jeg selv havde fundet frem til netop dette område, og til det svarede jeg: ja – men måtte straks korrigere, at det sgu da var dig, jeg var blevet inspireret af 🙂

  • Marianne
   Forfatter
   25. juni 2018 / 13:32

   Ja det er et meget fint lille område. Lokalt men meget kort til Palma som jo er skøn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *