9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Black Friday – Er noget fanden har skabt

Jeg bliver måske uvenner med store  butikskæder i det ganske danske land, når jeg siger Black Friday er djævlens værk. Det er nok en anden historie med de små. Lige meget hvor store eller små pengene er i en pågældende husholdning, er der ikke noget der kan få dansken op af stolen som ordene billigt/tilbud/rabat. Det er så unødvendigt !! For kan vi leve resten af året uden en bestemt vare – Ja så kan vi nok også leve uden den vare den  sidste fredag i november. Tager man på indkøb på Black Friday, vil man alt andet lige komme med hjem med et eller andet shit, man ikke har brug for.
Jeg er selv i værksætter med en lille forretning. Derfor ligger sympatien klart hos de små butikker som ikke kan være med på den her galaj.

Jeg har levet fint det meste af mit liv uden dette amerikanske koncept. Jeg synes faktisk vi skulle gå mere op i at kopiere Halloween eller Valentines day som også giver penge i butikkerne. Her kan der i  det mindste findes en eller anden mening. Hvis man leder længe nok.
Jeg er vild med smukke ting, men jeg er ikke vild med overforbrug. Jeg vil hellere købe lidt men godt. Og mærkeligt nok er der jo ikke tilbud på de ting man virkelig har brug for. Her taler jeg om Chanel, Louboutin og Apple.

Her er det sgu JUST FRIDAY…

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *