Bubbles & Business// Er du god til at networke?

Reklame – der er nederst i indlægget en rabatkode så du kan komme med til arrangementet Bubbles & Business gratis.

Nogen gange vil man hellere se Netflix eller hygge med familien.

Familiemiddag

Når man ikke er til “fake smiling” og en lille smule introvert, kan det godt være svært at networke og alt andet lige er det svært at skabe sig en forretning i nogen som helst branche uden networking overhovedet.
Der er mange quotes a la: “Not networking is Not working” osv. Jeg synes det kommer meget an på hvordan man definerer network. Jeg er ikke så god til sådan meget offensivt canvas salg, og mange af mine opgaver har jeg fået på kontakter jeg har fra tidligere opgaver, og det er jo også Networking. Den slags Networking jeg ikke så godt kan lide er er den hvor man speeddater og kaster sit visitkort ud til højre og venstre, og møder så mange som mulige på kortest tid.

Jeg foretrækker kvalitet over kvantitet og bruger gerne mange timer på et potentielt samarbejde jeg virkelig tror på fremfor bare at skyde med spred hagl – Måske er det derfor jeg ikke er rig?

 

Kvalitet over kvantitet – any time

Jeg har lagt mærke til at andre af mine seje konkulegaer er virkelig gode til det, og ser det som en del af jobbet. Jeg skal være bedre til det og ikke mindst bedre til at vælge til og fra. Jeg er sket ikke i tvivl om at jeg ville få meget ud af at være mere “ude” blandt folk istedet for at sidde og vente på at nogen ringer. Jeg har jo trods alt ikke et VVS firma ( intern joke mellem min kæreste og jeg).

Nogen gange, når jeg ser stories og billeder fra diverse bloggerevents, bliver jeg sådan helt … ej hvor ser det hyggeligt ud, med bobler, lækker mad osv. Jeg lader mig lige et kort øjeblik forføre uden tanke på, om jeg overhovedet er interesseret i det produkt der tales om. Når jeg så lige får tænkt mig om så ved jeg jo godt at jeg i 50% af tilfældene ville sidde og føle mig helt forkert og ikke mindst ÆLDRE.

 

Jeg har fundet et sted hvor jeg passer ind

Det handler om balance, og det er jo noget jeg skal arbejde med og jeg tager små skrift. Et af dem er at Jeg for nyligt har meldt mig ind i SoHo Nomads. Lad mig lige kort fortælle hvad det er.

Soho Nomads er et netværk der giver dig mulighed for at arbejde fleksibelt rundt omkring i byen. En restaurant, en hotellobby eller noget andet. Jeg har nu adgang til 10 working lounges rundt omkring i byen. Jeg kan på disse steder købe mad og drikke med rabat, og der er også rabat hos en række brugbare firmaer hvor jeg kan købe ydelser jeg har brug. Et eksempel er vester Kopi som jeg bruger ret ofte.

Udover det kan jeg på udvalgte steder booke mødelokaler til gode priser, og det er altså fedt til små workshops og lignende som jeg jo ikke har mulighed for at holde andre steder. Jeg skal nok fortælle lidt mere om det her koncept efterhånden som jeg kommer i gang med at bruge det. Jeg glæder mig bare til at komme lidt væk fra min ellers nok så pæne taglejlighed og ud blandt folk. Jeg håber på den der følelse af frihed og samhørighed på samme tid. Vi får se…

Kom med til event – Bubbles & Business

Der holdes også events hvor det handler om ja …. Networking og jeg har beslutte mig for at deltage i en event der afholdes d. 31 i denne måned 

Bubbles and business som er den første månedlige netværksfest. Den afholdes i underetagen af Noho i Kødbyen.  Der er gratis bobler og fri bar og allerede der er jeg jo godt hjulpet. 

Jeg vil gerne have dig med – Så hvis du er selvstændig, digital nomade eller bare klar på at møde nye mennesker ( det er der jo nogen der godt kan lide ), så kom med! Du behøver ikke være medlem men så koster det bare 100 kr … eller nej vent du må faktisk godt komme med helt gratis, hvis du bruger linket herunder:

 

https://sohonomads.spaces.nexudus.com/da/events/tickets/1164654593/bubbles-and-business

og så skriver rabatkoden: snguest19. Så skulle du gerne få en billet.. 

 

Jeg håber at vi måske ses så jeg ikke står der helt alene og fortryder at jeg tog ud for at networke. Det er mig der står med et glas bobler i hånden.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *