9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Capsule Wardrobe// Godt for både sind og miljø

Jeg startede jo project 333 sidste år i oktober og fik lavet min Capsule Wardrobe. Mange af jer synes det var lidt stramt med kun 33 stk tøj men ytrede dog ønske om at få ryddet op og ud i jeres ting.

Her er den opdaterede guide til at rydde op i klædeskabet og lave din egen Capsule Wardrobe

Jeg har modificeret mine regler en smule i år. Kører stadig med 33 stk tøj i en capsule på 3 måneder. Men tæller ikke overtøj, tasker og sko med denne gang. Jeg har helt styr på hvad jeg får brugt – resten er givet væk eller solgt. Jeg har ikke meget tøj. Jeg har “kun” 25 ting jeg bruger lige nu. Hvorfor jeg jo har plads til 8 nye ting. Det gode ved at leve på den her måde er at jeg ved præcis hvad jeg mangler og det er efterhånden sjældent jeg laver fejlkøb. Jeg købte eks. en sort buksedragt fra SAND som jeg i omklædningsrummet overbeviste mig selv om ville være så flot med et par hæle til. Det blev bare aldrig rigtig godt desværre.

Jeg er ikke på den måde bæredygtig på nuværende tidspunkt. Jeg køber det jeg vil ha ( og har råd til .  Jeg køber såmænd bare meget mindre. Kvalitet over kvantitet. Udover at det er godt for kloden ( ja jeg passer meget på med hvad jeg lover her) så gør det en masse godt for mit sind og det er også vigtigt.

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *