Coaching med Kim Boye – Et uventet perspektiv

Jeg har tidligere skrevet, at jeg ville finde en coach for at arbejde videre med mig selv i den rejse jeg har været på siden januar. Udgangspunktet var dengang et helt andet, men behovet for hjælp er kun blevet større siden da. Og da den fysiske del af processen sådan nogenlunde er løst. Er det nu tid til at rode med resten. Alt det indeni. Og var det uoverskueligt at tabe 10 kg på 100 dage. Så virker det lige nu som den nemmeste del af opgaven. For det gør sgu ondt hvis man vil lave forandringer i sit liv der virker. Hvad er det man siger: ”Det skal være skidt før det bliver godt.”

Valg af Coach
Der var rigtig mange finde anbefalinger og søde tilbud fra læsere, da jeg skrev jeg ville have en coach. Jeg var meget usikker på hvem jeg skulle vælge. For egentligt er det jo ligeså meget et spørgsmål om kemi, som det er om lange uddannelser og teknikker. Og faktisk fandt jeg ud af at det også handlede om respekt. Jeg havde brug for at den Coach jeg valgte, afspejlede noget jeg gerne ville hen imod.
Min coach hedder Kim Boye og arbejder med coaching af professionelle fodboldspillere, og han er det jeg vil kalde en alfahan. Han er gift med den smukke og ikke mindst kloge Pernille Aalund, og allerede der havde han min respekt. Jeg tænkte lidt….at kan han få skovlen under hende der så må han kunne noget. Han er kontroversiel med stort K, og det lader til at være lige præcis det jeg har brug for lige nu.

Tilfældet ville at jeg faldt over en video på Facebook hvor han fortalte om forskel mellem kønnene, og hvad der hver især gør os lykkelige. Og kender I den der følelse med at være tiltrukket og frastødt af noget på samme tid. Frastødt fordi man har fået af vide (af samfundet), at det dén person siger er forkert, og tiltrukket fordi man føler det er sandheden (i hvert fald noget af den).

Du kan se videoen her: ( tryk på billedet)

 

Man kunne fejlagtigt tro at Kim pga. hans maskuline tilgang til tingene er en typisk mandecoach.

Men i bund og grund handler problemer i parforhold og andre kritiske ”verdenssituationer” meget forskel mellem kønnene, og at om at vi ikke forstår hinanden og ser på hinanden med de briller vi selv forventer og håber på at blive set med. Sådan fungerer verden bare ikke  – og jeg havde brug for at ”ryste” posen og gøre noget helt andet. Jeg havde brug for en der kunne skubbe mig og ikke mindst en der var tydelig. Jeg skal ikke sidde og tænke over det tvetydeige i den opgave jeg har fået. Jeg skal løse den. Det er rart og meget lettere at have øjne på bolden for nu lige i Kims ånd at tale fodbold sprog ;-).
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har haft problemer med mit parforhold. Og nu tør jeg godt sige højt, at jeg vil gøre alt jeg kan for at redde det, fordi jeg tror på ham og på os og på vores familie. MEN jeg tør også godt RÅBE  højt, at jeg desværre ikke altid tror på mig selv … Og det er opgave nummer 1 der skal løses.

Jeg har et kæmpe stykke arbejde foran mig, men jeg ved at der er opbakning og et los i bagdelen når jeg sakker bagud. For det gør jeg. Nogle gange er det 1 skridt frem og 2 tilbage.

 

Share:

2 Comments

 1. Matilde
  4. juni 2017 / 22:55

  Jeg synes, at du virker så utrolig modig, og jeg har kæmpe respekt for, at du deler så meget af dig selv her i cyberspace. Jeg elsker, når du deler dine refleksioner med dine læsere, for det sætter gang i mine egne refleksioner.

  Men betyder det så, at din kæreste og dig er gået fra hinanden? 🙁

  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke på din rejse, og husk, at du ikke er alene.

  Kærlig hilsen
  En trofast læser

  • Marianne
   Forfatter
   4. juni 2017 / 23:10

   Hej Matilde – Tak for din besked.
   Min kæreste og jeg er stadig sammen men kæmper for det… HVER dag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *