4   78
19   117
2   48
7   61
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61

Copenhagen Junkie App Launch

Yes – I dag sker det. Jeg launcher min app Copenhagen Junkie. Min helt personlige guide til de bedste, sjoveste steder i København. Jeg er i fuld gang med at fylde på med spændende events og interessantesteder du skal besøge og det fortsætter jeg med for jeg er kun lige startet,  men du kan allerede nu hente den.

Tryk på linket og download den.

 

Uddrag fra pressemeddelelse

”Jeg har altid søgt ud i verden og fundet små perler på mine rejser, men jeg har efterhånden fundet ud af, at vi kan det samme i København, når det kommer til kultur og gastronomi. Vi er en hovedstad i verdensklasse! Jeg har lavet denne her app, fordi jeg har manglet den, hver gang jeg rejste ud – et sted, hvor anbefalinger var samlet ét sted – hvor jeg kunne komme ud til lokale steder, tippet af en lokal person,”

 

 

 

Jeg har jo lavet influencer marketing og pr i nogle år nu og elsker det, men jeg er godt nok glad for at jeg har haft andre til at hjælpe mig med denne her process. Det er svært at “sælge” sig selv. Jeg er jo fra Jylland, og gør man ikke så meget væsen ud af sig selv. Men jeg er gået all in. Personligt er det selvfølgelig lidt grænseoverskridende men også godt, fordi det forpligter til at jeg hele tiden udvikler appén og konceptet og holder det troværdigt og ikke mindst personligt.

Jeg er meget spændt!

 

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  21. juni 2018 / 14:25

  Kære Marianne
  Tillykke med udgivelsen af din app 🇩🇰 Personlig glæder jeg mig til at gøre brug af den, tænker allerede at får ligeså meget glæde af den, som jeg har af din blog…
  Mange kærlige hilsner, Nevenca

  • Marianne
   Forfatter
   25. juni 2018 / 13:31

   Tak Nevenca – ja jeg håber at finde en masse spændende steder og være til inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *