9   136
9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157

Copenhagen Junkie Photoshoot i København

I dag har jeg været på photoshoot. Det er jeg jo tit i forbindelse med bloggen bare for mig selv, men i dag var det altså sådan et vrigtigt fotoshoot med styling, lånte gevanter og hele baduljen. Jeg har jo for MANGE år siden været lidt i det game, og jeg kunne lige pludselig huske hvor hårdt det var. Det der med at stå og kampsvede nede på Bredgade i en blazerjakke og høje sko og folk der kigger mærkeligt OMG. Og det er møghamrende besværligt at fotografere i solskinsvejr.

Når det så er sagt har det været en fantastisk dag i København ,og når man er enspænder som mig kan man godt lidt glemme det der med at være sammen om et projekt – det at skabe noget sammen med nogen,  og at der er andre meninger end ens egen der tæller. Det er sgu sundt og  glæder mig til at se billederene.

Jeg går jo meget i sort og prøvede virkelig at tænke ud af boksen så der kom lidt spil i billederne. Noget sådan rigtig pangfarvet blev det ikke til men der er da både gråt, aubergine involveret 😉

Billederne er til min app Copenhagen Junkie der launcher i juni, og uden at være alt for opsatte skal de vise mig sådan på tur rundt i byen til hverdag. Der er selvfølgelig både mobiltelefon, høje hæle og rosé involveret i den fortælling. Appen en klar midt i juni men du kan følge med på @cphjunkie .

Jeg er simpelthen så pænt og forhåbningsfuld og håber I vil downloade den og bruge den. jeg skal nok forklare meget mere om alt det man kan med den når vi kommer tættere på.

Fordelen ved at lave billeder til sådan en app er jo at man har en telefon i hånden det meste af tiden og kan tage billeder af fotograf og resten af teametsom i dag var fotograf Nicolas Tobias Følsgaard, hans assistent og min agent Helle Fogt som også fungerede som særdeles udemærket make-up artist.

Share:

2 Comments

 1. 18. maj 2018 / 6:49

  Respekt! Bare dette sneak peak lover allerede fremragende. Glæder mig til launch.

  • Marianne
   Forfatter
   18. maj 2018 / 9:17

   Du er sød Marlene og nøj hvor det ud til I har en dejlig tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *