13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Den indre rejse

Jeg sad den anden aften og talte med en veninde, som jeg ikke har set længe. Vi talte om mit forløb, mine rejse med mine tabte kilo og nyligt interesse i sund mad. Hun gjorde mig opmærksom på, at jeg nu hvor bloggen bugner af opskrifter og den slags, så skylder jeg også en update på hvordan det går med det personlige aspekt i den her udvikling. Én ting er jo at tabe kilo, spise sundt og motionere, men hvad med alle de dumme tanker og mønstre der holder dig fast i det gamle. Og det har hun ret i. Men jeg har danset lidt rundt om den varme grød, som man siger.
Det er ikke fordi der ikke er sket noget på det punkt, at jeg ikke har talt om det. Det er fordi det er svært! Både at være i, men ikke mindst at skrive om. Lige så vel som jeg har ryddet ud i dårlige madvaner og den slags, har jeg også ryddet op i andre ting. Ikke mindst mine bekendtskaber og tankemønstre. Og det er svært for der er hele  tiden konfrontationer der skal tages med andre og med mig selv, og det er ikke behageligt.
Jeg har så mange mega dårlige vaner. Èn af dem er at jeg lige starter dagen med at fortælle mit spejlbillede hvad der så er galt den dag, med begyndende rynker, appelsinhud og dårligt hår. Det kommer der sjældent en god dag ud af. Jeg er ikke der endnu hvor jeg starter dagen med at rose mig selv, men jeg bruger simpelthen ikke energi på at kigge på mig selv og nedgøre mit udseende.

Jeg har mere energi – både god og dårlig. God energi til bloggen samt mit og Andreas´ nye online magasin  ( jo jo der var en teaser der), men samtidig også sådan en rasende energi. Kender I det?? Sådan en “nu skal jeg fandme sige jer noget” energi, og den er desværre i mig dagligt, og føles ikke spor rar. Og der er virkelig en fysisk følelse af at der er ting indeni der skal ud. Jeg har en to do liste… og hver dag er der en ting der skal gøres op med. Det kan være alt lige fra rod i en kommodeskuffe eller en samtale med en veninde der er svær at tage. Altså det lyder måske banalt det der med skuffen, men hvis man ved der er noget deri man ikke lige kan overskue at tage stilling til..
Jeg synes de fleste mennesker omkring mig respekterer at jeg gør det her, men er er også nogle der vender øjne, og ikke kan forstå hvad al den palaver nu skal til for. Desværre er det mennesker tæt på mig, og det er jeg fandme skuffet over! Der er simpelthen mennesker der altid tænker på hvad den pågældende forandring kommer til at betyde for dem – ØV!
Jeg har ikke lyst til at konfrontere de mennesker offentligt her på bloggen – det er unødvendigt, men I skal vide at det der med kosten og træningen faktisk er den letteste del af den her proces. Det er faktisk svært at navigere i at lære at tage sig selv alvorligt og endnu mere at få andre til det!

Den fysiske del:
Vægtabet har desværre stået stille den sidste uge. Jeg har ikke “syndet” eller spist mere end jeg plejer. Det virker bare som om at min krop har vænnet sig til det jeg gør nu. Så denne uge ændrer jeg en del ting igen for at se ob jeg kan chokere min krop lidt igen… 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *