13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Hjælp til sidste del af rejsen fra Swiss Diet

Sponsoreret
Jeg har nu 10 dage tilbage ud af 100 dage på ”kur”.

Eller  – jeg foretrækker at kalde det min rejse mod en sundere og pænere krop. Jeg begynder at føle mig rigtig godt tilpas nu, og kan virkelig mærke, at jeg har tabt mig. Jeg er meget tæt på at nå målet på de 10 kg- rigtig tæt endda, og jeg glæder mig til at vise Jer det endelige resultat lige om lidt.

De sidste 2 uger har jeg fået lidt hjælp. Jeg har spist sådan et lille brev her inden hvert måltid. Det er fra Swiss Clinic, og er en lille gele som man spiser sammen med et glas vand for at opnå en større mæthedsfornemmelse og dermed spise mindre. Jeg skrev tidligere, at jeg for at nå mit mål måtte skrue op for træningen og ned for maden. Det har faktisk været lettere end jeg havde regnet med, og jeg har også tabt mig mere end planlagt, men mere om det til allersidst i forløbet.

Det er let lige at spise Swiss Diet inden hvert måltid – optimalt en halv time før. Gelen svulmer så op nede i maven, og giver en fornemmelse af at man allerede har spist noget. Jeg har jo i forvejen bestemt, hvad jeg skal have at spise, og det er altså rart ikke at sidde og være sulten efter et mindre måltid som selvfølgelig er sammensat rigtigt.

Min frokost består de her dage tit af f.eks. en riskage med en masse protein og fedt. Noget græsk yogurt eller skyr med topping eller noget helt andet. Hvis jeg har følt mig idéforladt har jeg spist æg, avocado og en eller anden form for grønt – bogstavelig talt. Så ved jeg at jeg er har spist sundt, ikke for meget og er dækket ind med sundt fedt, protein og gode kulhydrater.

For en Travel Junkie som mig er Swiss Diet også super nem at have med på tur. Der er til 14 dage i en æske og der ligger 3 breve hver lille pakke. Man kan have de der breve med alle steder.
Der er som sagt ikke noget trylleri, men altså tale om en lille gele (der for øvrigt smager af bær), som svulmer op i maven og gør at du føler dig mæt. Jeg skal helt sikkert også bruge det efter mine 100 dage er gået, så jeg ikke lige pludselig falder tilbage i gamle vaner og begynder at overspise og tage på igen.

ALDRIG mere skal jeg have det dårligt med min krop på den måde igen.

Det er 14 kcal i sådan et brev hvis man tæller den slags, og som sagt erstatter det ikke noget næring. Det fylder blot mavesækken, så du skal altså spise som du ellers ville sammensætte din kost. Du spiser bare mindre. Jeg har under hele det her forløb portionsanrettet min mad og det kan jeg stærkt anbefale.

Måske spiser du ikke op, men du spiser i hvert fald ikke ekstra.

Rabat til Jer

Jeg har lige nu mulighed for at give jer en rabat, hvis I vil prøve produktet. Indtast rabatkoden Marianne15 så er der lige 15% på Swiss Diet til 28 dage. Du køber det her.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *