19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Jeg checker ud af Cph, og ind i Nice

Jeg skal på ferie… altså sådan en forlænget weekend ferie. En rejse uden commitment til andet end min rejsemakker ( Jan), den bog jeg køber i lufthavnen og så måske mine blege ben.

Beslutningen blev taget en kold aften for nogle uger siden hvor vi gik på Secret Escapes og kiggede efter et godt tilbud. Vi kiggede faktisk efter sommerferie og blev så enige om at vi da lige skulle have en smuttur. Inden den travle tid fra midt maj og til sommerferie i juli.
Det kunne ligeså godt have været Rom eller Barcelona, men kombinationen af et godt tilbud på et 5 stjernet hotel og en billig flybillet fik os til at slå til. på Nice. Jeg er ikke sådan specielt tiltrukket af Nice som by, men det er tæt på Monaco hvor vi har venner og på Cannes som jeg synes er meget hyggelig og så går toget direkte til en hyggelig italiensk landsby hvor man jo lige kunne stå af og få en pastaret og et glas rosé eller noget.

Jeg har på ingen måde tid til at holde ferie, som i overhovedet ikke. Jeg har tonsvis af arbejde der venter, og måske lige netop derfor et det en rigtig god ide med den her ferie. Jeg hart godt af at lære at verden ikke på den måde bryder sammen uden mig bag skærmen. Vi skal bare være Jan og jeg. Ingen teens, ingen planer og ikke nogen forpligtelser arbejdsmæssigt sådan på rejsefronten.
Det er første gang i mange år jeg har været på en tur der ikke var arbejdsrelateret og hvor jeg lige skulle huske at poste et billede af hotel værelset og tage et billede af morgenbuffeten. Lige nu er det en god følelse men det kan godt være det bliver mærkeligt.

Jeg glæder mig også til et gensyn med Monaco. Mange har det sådan lidt skægt med Monaco, da det er lidt et specielt sted. Jeg tager det hele sådan meget roligt og kan få timer til at gå med at sidde og kigge på gamle damer med små hunde, let påklædte damer fra et sted øst på og så biler.
Du kan læse om mine tidligere besøg i Monaco her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *