13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Jeg er halvvejs og 6,5 kg lettere

I torsdags var det 50 dage siden, jeg påbegyndte min rejse mod en lettere og sundere krop og et lettere og sundere sind. Jeg har tabt mig 6,5 kg, og jeg begynder at finde mig tilrette i min krop igen. Jeg er langt fra klar til at flashe en bikini, men det er nok lige så meget noget inde i mit hoved. Jeg har det bedre!

En af de største synlige ændringer er nok min garderobe. Jeg går ikke mere kun i sort. Er blevet lidt mere modig på farverne. Holder mig stadig fra rød, gul osv. Jeg har altid været utilpas i lyse nuancer, fordi jeg synes man bliver større, eller syner større i hvert fald. Det måtte jeg dog overkomme i sidste uge da Anastasia og jeg lavede et lille photoshoot i helt lyst tøj.

Nu hvor jeg er halvvejs, virker det ikke så uoverskueligt mere, men jeg bliver klar over at denne livsstil skal holdes altid. Jeg er jo ikke helt ung mere ( skrev jeg lige det???), og det betyder, at der  bare ikke skal  så meget til før jeg tager på eller kommer ud af form. Men der skal dog være  plads til noget ekstra en gang imellem. Dét glæder jeg mig til. Jeg savner egentligt ikke at spise brød, pasta, ris og den slags. Jeg savner heller ikke slik og chips mere. Jeg savner vin.

Jeg skal inden længe have min første body sds behandling, og det glæder jeg mig til, men aner ikke hvad jeg skal forvente af det. Men håber det kan hjælpe mig af med noget af tyngden indeni, for den er der stadig. Men på trods af dette får jeg af vide af mennesker tæt på mig, at jeg virker meget gladere og mere overskudsagtig. Og sådan har jeg det også 80% af tiden nu. Hvor det før var omvendt, og jeg nærmest kun havde det sådan 20% af tiden. Så det går fremad!

Jeg bruger jo målebåndet flittigt, og jeg har på de første 50 dage 8cm i taljen og 8 cm på hofterne. Det kan mærkes på bukserne især, men jeg er stadig tættere på en str 38 end 36.

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *