9   77
6   66
6   84
18   59
6   78
35   171
3   65
3   55
48   237
3   83

Josephines Miami Party

Man ved det har været en god fest når man taler om den i mange dage bagefter. Vi taler endnu.

Nu starter jeg lige med at give detaljerne omkring hvilken løsning vi endte op med og derefter kommer så historien om gode, dårlige og sidste øjebliksløsninger. DET ER IKKE REKLAME men jeg linker lige her først i indlægget så man kan kigge på en leverandør man er interesseret i.

Tema: Miami, 1 Location: STAY SEAPORT PENTHOUSE, 2 Location: Lagerlokale istayNordhavn.

Mad: Karma Sushi & Vaca.

Drinks : Velkomst// Vodka, hyldeblomst, lime og bobler, Under maden// Rosé, øl og sodavand. Bar// Færdigblandede cocktails fra Rebæl, Øl og Sommersby, samt hjemmemixede Dark’n Stormy og Moscow Mule.

Is: Vi havde hentet en isboks med 25kg isterninger hos Is til Fest

Lyd og Lys : Lejet hos lejanlæg.dk.

Pynt : Miami tema pynt fra Party in a box. Underholdning: Myselfie.dk 

Første og største forhindring

Faktisk havde jeg indtil onsdag i sidste uge styr på det meste. Jeg havde bestilt alverdens ting. Jeg havde styr på Location og mad. Jeg troede faktisk kun at jeg manglede at købe ind til de drikkevarer der skulle i baren efter spisning. 

Jeg kontakter tilfældigvis Stay Seaport da jeg skal høre hvordan vi skal aflevere søndag osv. 

Jeg får en mail med beskeden Lokalet er lejet fra 31/5-1/6 ???
What festen er jo lørdag 1. juni…

Jeg prøvede virkelig at bare holde hovedet koldt og ringede til STAY og til Jan der godt kunne fornemme min panik, og begge parter forvissede mig om at vi ville kunne løse det på en eller anden måde. Stor respekt til STAY for at rykke lidt rundt og løse det. Vi havde jo brug for lige præcis den lejlighed med adgang til tagterrassen hvor vi skulle holde festen.

I løbet af de her samtaler går det desværre op for mig, at vi udover datoen også har talt lidt forbi hinanden i forhold til hvad det er for en fest der skal holdes. I min optik ved alle at en 18 års fødselsdag sprænger det normale lydniveau, og jeg var selvfølgelig helt med på at vi skulle væk fra tagterrassen ved midnatstid og rykke indenfor.  Hotellet havde ved et tilfælde ( jeg er fristet til at kalde det uheld) set min invitation hvor der var lagt op til en noget mere larmende fest efter kl 22.00 indenfor, og jeg fik klar besked på at det ikke kunne lade sig gøre af hensyn til de andre gæster
F*** F*** F***.

VIGTIGT: Dette er ikke kritik af STAY SEAPORT som er et fantastisk sted og et sted jeg alle dage vil anbefale til folk der skal bo i København i en kortere eller længere periode. Det er blot en opfordring til at huske at forventningsafstemme med udlejer når man skal lave sådan noget her.


Vi flytter sidste del af festen

Lige pludselig skulle festen slutte senest midnat, og jeg stod med et stk. grædende datter der havde tænkt noget helt andet.

Redningen kom i form af Jan der tilbød at vi kunne holde anden del af festen på hans ”værksted”. Så dvs. første del med spisning og familien og familiens venner blev holdt på STAY og resten af vennerne var så inviteret til en lidt vildere version i et lagerlokale på Nordhavn. Hvilket set i bakspejlet var den løsning vi skulle have valgt først.

Det krævede en hel del arbejde at gøre lokalet klar. Der skulle bygges en bar, sættes brædder for åbningerne til diverse steder og der skulle pyntes op. Men klar blev vi og set i baksepjlet var det nok en meget god løsning.

S*** dessert

I alt den her panik havde jeg glemt alt om, at jeg da havde lovet at bage den famøse talkage til Josephine. I løbet af fredagen kunne jeg godt set at det ville blive et problem og jeg gik sådan lidt halvflov ned til vores lokale bager og spurgte om de kunne lave en fødselsdagskage. Heidi som er chef dernede og helt fantastisk sød sagde at hun følger mig på Instagram og hun ikke kunne forestille sig et set up jeg arrangerede med en stor kage som alle stod og hakkede i. Hun foreslog i stedet 2 forskellige slags tærter som var lidt sommer Miami agtige.

Kager fra Rein Van Hauen

Vi var også heldige. 

I nærheden af nr. 2 location har Rebæl lager. Rebæl er færdigblandede cocktails som man bare tapper fra et anlæg nærmest som var det fadøl. De havde været til distortion og havde en del til over som bare skulle smides ud. Vi var helt oppe at køre over denne gave. Vi havde jo købt noget ind til cocktails men det går altså noget hurtigere at tappe dem fra sådan en ting og så er der ingen problemer med blandingsforholdende. 

Rebæl

Vi havde nogle timer på location inden gæsterne ankom og det lykkedes os at få lagt make-up og taget tøj på. Jeg havde de vilde planer om en Miami kjole men kunne ikke nå at finde en og tænke at det måtte være mine accessories der var Miamiagtige. 

Vi flytter første del af festen indenfor

Vorherre var ikke enig i at vi skulle holde en udendørsfest. Han havde forstået vores bønner om at det ikke skulle regne og himlen var blå MEN hold nu op hvor det blæste. Helt ind til 10 minutter før gæsterne ankom troede vi at det kunne lykkedes at holde festen på tagteressen. Vi holdt fast i det fordi det var det der havde været hele set up. 

Lækkert lys fra solnedgang, bløde toner, lækker sushi og masser af vino og god stemning.

Udsigten søndag morgen – kun 12 timer for sent

Vi havde på trods af blæsten pyntet på med palmer og balloner, flamingoer og diverse. Lagt dugene på bordene. 

Blomsterne væltede, dugene blæste af og ballonerne stod vandret ud i luften og det var umuligt at være der. 

Skøn udsigt selv i gråvejr

Det var egentligt meningen af kokken fra karma Sushi skulle have stået på taget og lavet sushien og stillet det lækkert op. Det ville have været blæret. Men udover at det dårlige vejr ikke tillod det er der to stejle trapper op, ingen elevator, ingen vand og det var ikke optimalt for hans job.

Kokken fra Karma Sushi

Så det blev sådan at han lavede maden i køkkenet, vi rykkede bordene oppe fra taget ned på næste etage og det var så min opgave at hente maden i køkkenet bære den op ad trapperne og få sat den nogenlunde pænt op. Jeg var udfordret og det var kokken også, men jeg tror ærlig talt ikke gæsterne opdagede det for maden var helt i top og i hvert fald frisk. Det var som at få sushi på en restaurant , helt frisklavet.

Vi fik også mad fra Vaca. Tacos og Mexcikanske snacks der blev leveret.

Karma Sushi
Vaca


Bedste råd 

Lad være med at altid gå efter den flotteste location – vælg den praktiske. Jeg tænkte mig ikke om ift. maden og tilfælde af dårligt vejr, men lod mig forføre af den flotte udsigt.

Maden ER altså vigtig. Hvis folk nyder den gode mad ser de ikke alle de småfejl der muligvis er gået galt under vejs.

Pynt op som om du mener det!  Balloner og andre ting kan virkelig være med til at præge festen. 


Josephine og veninderne giver den gas med My Selfie

Ting jeg ville gøre om:

  • Jeg ville skrive min tale på forhånd – jeg fik slet ikke sagt hvad jeg ville.
  • Jeg ville hyre personale til at hjælpe mig med maden på trods af at det blev sat på et bord hvor folk selv hentyde var der mange fade og meget at rydde op. Jeg var slet ikke med til maden og fik nærmest ikke smagt den og fik ikke talt med gæsterne desværre, men det var jo også Josephines fest.
  • Jeg ville slappe lidt mere af i forhold til at alt skal være 100% perfekt. 
  • Myselfie får mine varmeste anbefalinger. Jeg ved ikke hvad det er der sker med folk ( I hvert fald vores familie og venner ) når de får muligheden får at pose, men de går all inn, men husk at lave en eller anden form for baggrund. Det havde vi desvære ikke tænkt på.

Men igen vi havde en fantastisk fest. Ligesom Josephine havde ønsket det, og med god mad og dejligt selskab kommer man langt.
Uden at overdrive det mindste, kan jeg afsløre at jeg stadig er udkørt og ikke rigtigt orker andet end det mest nødvendige. Men det var det hele værd.

VIGTIGST AF ALT

Vi var sammen hele familien. Alle dem der elsker Josephine var der, og var med til at fejre hende. Folk kom flyvende fra nær og fjern og det betød alt i verden for både Josephine og mig.

Jeg tror ikke hun følte sig som delebarn den dag, mere som en heldig kartoffel med en stor udvidet familie der alle elsker hende.

Hendes fars familie har efterfælgende ringet og sagt tak for at jeg altid har ladet dem være en del også af min nye familie. Prioriteret at de har haft tiden med Josephine ( selvom jeg godt selv ville have haft den). At vi alle har deltaget i arrangementer sammen og aldrig har ladet evt. uenigheder gå ud over hende. Det får mig sgu til at føle at det hele har været en succes både festen og den epoke i vores liv der jo er forbi nu hun er flyttet hjemmefra og er sin egen. WE DID GOOD!


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *