19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Kan man tale med de døde?

Inspireret af programmet “Nærkontakt” på Tv4, sidder jeg og tænker lidt over det der med clairvoyance. Jeg må indrømme, at jeg føler mig draget af det, og at jeg gerne vil tro på at man kan det, altså tale med dem der ikke er her mere?
Der er så mange jeg gerne vil tale med. Min Mormor, min mor,min moster,  min papmor, mest for at høre om de har det godt, og om kræften og smerterne er væk nu. Jeg vil også gerne lige høre  Albertes mor Mira,  om hun synes, at Jan og jeg gør det ok med Alberte. Men allermest vill jeg  gerne tale med min søn Max Emil, for at høre hvorfor han havde så travlt med at forlade os. Hvad han mon skulle nå et andet sted? Tænk hvis han kunne fortælle noget der kunne fjerne skyldfølelsen, og forsikre mig om at alt er ok. At der var en mening med det.
Jeg har tit leget med tanken om det, for at komme videre eller få en afslutning, men jeg er opdraget med at der ikke er noget efter døden. I hvert fald ikke noget vi kan eller skal komme i kontakt med. Og det sidder dybt i mig. Men jeg ønsker virkelig  at tro at det ikke bare er slut, og at der er noget andet derude for os bagefter. Jeg synes der i programmet er meget fokus på den måde den afdøde har forladt vores verden på, og lige den del af det skræmmer mig, men jeg har lyst til at prøve.
Har I set programmet og hvad tror I?

 

 

Share:

3 Comments

 1. Tina D
  21. februar 2017 / 22:55

  Jeg tror på at der er “noget” efter vi forlader dette liv. I mit daglige arbejde sidder jeg tit og holder i hånd når et menneske tager de sidste åndedrag, og i den forbindelse åbnes vinduet så sjælen kan komme ud. Tit har jeg oplevet en sidste hilsen fra den afdøde, det kan være en særlig duft, der pludselig breder sig- en kold vind i et lukket lokale- fodtrin/lyde som er uden forklaring. I mit hjem oplever jeg det også til tider, mad der bliver skruet op for så det koger over uden der er nogen hjemme andre end mig, lys som slukkes uden grund osv. Men prøv at tage til en anerkendt clavoiant eller til en Reading. Du bliver måske overrasket over hvad det kan fortælle. 🙂

 2. Mette
  22. februar 2017 / 11:15

  Hej Marianne
  Jeg har det lidt ligesom dig, når det er slut så er det slut.

  Når det så er sagt, så håber jeg alligevel at vi mødes med vore kære, der har forladt denne jord, når vi selv tager afsted -også selvom det strider imod al sund fornuft.

  Jeg så ikke programmet, men tænker at hvis man har lysten til at se om der alligevel er mere imellem himmel og jord så skal man gøre det!
  Hvad kan der ske? Enten bliver man overbevist, eller også kan vi sige hvad sagde vi!

  Der er ulykkeligvis alt for mange af dine kære der har forladt dig før tid, så jeg siger “go for it”!

  På trods af min skepsis tager jeg gerne med dig – tænk sig hvis det kunne give dig svar på dine spørgsmål <3

  kærlige tanker
  Mette

 3. Ann
  22. februar 2017 / 14:42

  Clairvoyance er det bedste, jeg har gjort for mig selv.
  Jeg har brugt clairvoyance i forhold til selvudvikling og coaching og ikke for at komme i kontakt med mine kære, MEN indimellem har jeg fået givende og beroligende beskeder fra mine kære undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *