19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Kom med Vegas og mig til Pet-athon på søndag

Hvad er det så lige et pet-athon er? Jeg ved ikke om det er et rigtigt ord men i hvert fald er det er arrangement på søndag hvor du kan gå rundt om søerne sammen med din hund eller uden hvis du ikke har en, for at vise at du er i mod dyreforsøg.

Allerede i 2013 blev det i EU forbudt at importere og sælge varer testet på dyre MEN i 80% af verden er det desværre stadigvæk et problem. Bodyshop og organisationen Cruelty Free har lige nu en kampagne kørende hvor de prøver at sætte en stopper for det og denne Pet-thon på søndag er en ud af forskellige tiltag.
Vegas og jeg går selvfølgelig med og skriv endelig hvis du og din hund synes vi skal følges ad. Jeg har både halsklud til din hund og en t-shirt til dig hvis du vil med ( afhænger selvfølgelig af hvor mange ).

Hvis du ikke har lyst, tid eller lejlighed kan du gøre noget andet. Du kan sætte din underskrift lige her . Du skriver kun under på at du er i mod dyreforsøg og det er ikke noget med at du så lige pludselig modtager alt muligt andet med mindre du sætter kryds i at det vil du gerne have. Jeg håber altså du gider at bruge 2 min på det. Jer der følger mig ved at jeg ( og Vegas) støtter 100% op om denne sag! Og selvom det ikke ser sådan ud er Vegas glad for sin halsklud – lidt for glad desværre han havde fået den godt tygget igennem den anden dag jeg ikke havde bunden den ordentligt..Godt jeg har ekstra.

En helt anden ting er at Bodyshop har lavet en ny fugtighedscreme Body Yogurt hedder den og den er perfekt til sådan en som mig og måske også dig. Kender du ikke det der med at man smører sig ind efter badet og så skal man vente helt vildt langt tid på at cremen bliver absorberet og det er virkelig en træls fornemmelse når man trækker et par stramme jeans op over sådan et par fedtede ben? Body Yogurt trænger ind på 15 sekunder … (yes Im not lying) og så er det 100% vegansk.Man skal lige huske at Body shops produkter dufter meget, så vælg en duft du elsker. Jeg har været heldig at prøve hele 3 forskellige dufte og det er den der hedder British Rose der vinder her hos mig.

Jeg har fået lov til at give en creme til et par stykker af jer så hvis du kunne tænke dig at prøve den så skriv det i kommentarfeltet. Så sender jeg den og en Cruelty free t-shirt til dig MEN går du med på søndag kan du bare få det der.
Du kan læse lidt om body yogurt her

 

 

 

 

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  5. maj 2018 / 15:10

  Et styk underskrift fra mig… Har desværre ikke muligheden for at deltage i morgen. Rigtig god tur til dig og Vegas, samt til alle andre deltagere…

 2. Mette
  8. maj 2018 / 21:47

  Har skrevet under, men kan desværre ikke deltage søndag :o(

  Men super initiativ, og god tur :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *