Josephines konfirmation – detaljer og svipsere

Der er efterspurgt en lidt mere udførlig beskrivelse af konfirmationen fra forældre der selv står med arrangementer på hånden den næste tid, og andre interesserede. So we here goes.

Kirke: 

Josephine havde selv valgt marmorkirken. Vi bor jo i Bredgade. Det var derfor nærliggende og det er virkelig en meget smuk kirke. Dette betød dog, at hun ikke gik til præst og blev konfirmeret med nogle fra sin klasse.

Outfit:

Josephine havde selv valgt alt undtagen blazerjakken som kom på i sidste øjeblik, da kjolen var meget bar på ryggen, og måske en smule for udfordrende til en konfirmand og marmorkirken. Kjolen er købt på nettet hos det Australske firma Magali Pascal, som virkelig har nogle fine ting til gode priser. Skoene fra Isabel Marant har været på ønskelisten længe og bliver helt sikker flittigt brugt fra nu af.

girls

Location/Mad/drikke:

Dem der læser min blog ved at Bistro Royal er et af mine og Josephines stamsteder. Det var derfor nærliggende at holde fest der. Udover det, var det også der vi fik det bedste tilbud og feedbacken fra gæsterne var at maden var virkelig lækker. Jeg synes, vi havde valgt en meget enkelt menu, ikke noget alt for fancy. Vi fik cava til velkomst efterfulgt af en Chablis til forretten og min absolutte yndlingsrødvin Zinfandel Seghesio til hovedretten.

food
Dekorationerne:


Jeg købte nogle små glasvaser i Søstrene Grene og satte en lille blomst i hver.
Jeg fandt jeg en masse billeder af Josephine som jeg fik lavet som Polaroider hos lalalab. Det er begrænset hvor meget man kan nå at lave uden at skulle omdekorere hele restauranten.
deko

Bordplanen:


Vi sad 50 mennesker ved 5 langborde, men havde lavet en ekstra plads ved hvert langbord så konfirmanden kunne rotere lidt rundt og få talt med alle. Jeg tror det fungerede udemærket.

Gaverne:


Da Josephine blev døbt samtidig havde gav jeg hende om morgenen en lidt speciel dåbsgave med en historie, og den fortjener helt sit eget indlæg i nærmeste fremtid. Ellers blev der givet penge, gavekort på oplevelser og behandlinger, en telefon og smykker.

The after party:


Efter selskabet sluttede på Bistro Royal gik ca 1/3 af selskabet hjem til os i Bredgade hvor der var drinks og musik. Der blev danset lidt og Josephines søster Alberte havde lavet en lille quiz med appen Kahoot ( virkelig sjov app og let at bruge) om Josephine, som jeg vandt ( jeg svarede heldigvis forkert på spørgsmålet om hvor mange drenge hun havde kysset med).

Kl 21.00 gik min søster og jeg ned i Føtex og købte ind så alle kunne få en ristet Hotdog at gå hjem på.

Det der så gik galt:


-Det var meningen at vi skulle vise en lille video med Josephine, men vi kunne ikke sætte projektor til.
-Et par af bordkortene var blevet væk, og jeg havde ikke taget ekstra med. Det resulterede i at et par af gæsterne måtte henvises til en plads uden kort ( PINLIGT).
-Under hovedretten fik konfirmanden lige et akut tilfælde af hovedpine. Måske var det nerver eller nervøsitet, men heldigvis fik hun en Treo og var hurtigt klar igen.
– Jeg kan se  i mine noter at jeg glemte 1/3 af min tale. Jeg får dog af vide at den var lang nok 😉

Konfirmanden udtaler:

“Det bedste ved dagen var at alle inviterede kom og de mange indslag, det havde jeg slet ikke regnet med.”

 

Share:

5 Comments

 1. Susanne
  14. april 2016 / 17:47

  Det lyder til I har haft en dejlig dag 😊

  Lige et spørgsmål fra en nysgerrig læser 🙈
  Josefines søster som du nævner , Alberte , jeg syntes ikke du nævner hende så tit som Josefine .
  Er hun også jeres fælles barn eller er hun din mands ?
  ( hvis jeg bliver for nysgerrig – så undskyld 🙈Men lever selv i en familie med dine og mine børn, så jeg syntes det altid er spændende at høre om andres glæder og udfordringer 😳😊)
  Kh Susanne .

  • marianne
   14. april 2016 / 23:26

   Hej Susanne. Alberte er Jans datter. Jeg ville elske at skrive mere om hende her på bloggen, men hun er ikke så pjattet med det, ligesom hendes far heller ikke er det. Det respekterer jeg og derfor handler det mest om Josephine, mig selv og ja så selvfølgelig hunden 😉

   • Susanne
    15. april 2016 / 15:12

    Åhhhh på den måde 😊
    Elsker din kommentar med hunden 😂🐶
    God weekend til jer 😃☀️

 2. Tina
  16. april 2016 / 21:19

  Sikke en dejlig beskrivelse af en stor dag 🙂

  Hvor lang leveringstid var der på billederne fra lalalab? Jeg vil gerne bruge ideen til en konfirmation om 14 dage, og er i tvivl, om det er tids nok at bestille nu?

  Tak for en skøn og underholdende blog 🙂

  • marianne
   17. april 2016 / 0:19

   Jeg bestilte mandag og havde billederne torsdag, så det gik ret hurtigt 🙂

   Du kan prøve 2 ting
   1: Bruge dennne kode PGHZ7DMQ
   2: Der er 30% på alle ordre afgivet inden mandag hvis du skriver ROCKY
   Jeg kan ikke lige gennemskue hvad der giver mest

   God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *