12   56
2   104
16   137
6   59
12   148
35   128
11   128
12   118
5   111
4   124

Kunne du tænke dig at være gæsteblogger på Travel Junkie?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at det har været småt med rejserne det sidste år pga. privatsituationen, men takket være jer læsere lever bloggen stadig i bedste velgående og det skulle den gerne blive ved med. Jeg får stadig dagligt spørgsmål om tip til rejser og jeg vil meget gerne blive ved med at komme gode ferietips, rejsefortællinger og cityguides for alle og måske kan du hjælpe mig? Vil du være gæsteblogger her hos mig?
På trods af at jeg helt sikkert kommer til at rejse mere fremadrettet kunne jeg godt tænke mig at få lidt flere rejseindlæg her på Travel Junkie og vil derfor gerne finde nogle skribenter der kunne tænke sig at skrive noget en gang i mellem. Du/I må gerne være helt andre typer end mig det ville være fedt med noget omkring sportsferier, tip til rejser med små børn, noget med backpacking eller måske bor du i udlandet og kan fortælle om livet på din destination. Husk mænd er mere end velkomne.

Min datter Josephine skriver en gang i mellem og jeg har også endnu en spændende profil der starter med at skrive pr. 1 november. Det ville være fedt med et par stykker mere i det her mikro team ( hvor julefrokosten helt sikkert kommer til at foregå uden for dk :-).

Jeg tilbyder dig:

-At skrive til en platform med allerede eksisterende læsere der forhåbentligt tager godt i mod dig.

– Et sted du kan fortælle dine rejsefortællinger i lige præcis det format du ønsker.

-At varetage alt det tekniske der følger med det at have en blog. Du afleverer KUN content som jeg sørger for at lægge ind.

Jeg forventer:
-At du afleverer et post en gang om måneden over den periode vi aftaler ( minimum 3 måneder )

-At din tekst udelukkende bliver publiceret på traveljunkie.dk ( dette gælder naturligvis ikke billeder)

-At du kun bruger dit eget materiale og ikke bryder ophavsretten på tekst og billeder ved at “låne” andetsteds.

Jeg betaler dig ikke for at lave content til min side, men du er velkommen til at lave samarbejder på dine egne sider hvis du ønsker det.

 

Er du interesseret? Send en mail til marianne@traveljunkie.dk

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *