2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Må jeg godt lige skrige PIS rigtig højt?

I dag er det 91 dage siden Jan blev transplanteret og bortset fra en indlæggelse med GVH (reaktion mellem egen knoglemarv og ny), og et par infektioner samt en børnesygdom, så var vi ved at være igennem det. Og ja jeg siger sgu vi for det er jo hele familien der bliver ramt.  Så om 9 dage ville det være dag nr. 100 og Jan ville være ude af det meste medicin osv. De 100 dage har ligesom været en milepæl der skulle overståes. Jeg har sagt højt når folk har spurgt, at vi er ovre det værste og har troet på det helt ned i maven. Torsdag i sidste uge havde tallene været så gode at jeg fredag var meget tæt på at bestille flybilletter til sommerferien. Men kunne godt se på Jan at han holdt lidt igen. Jeg nåede både at blive gal, ked af det og skuffet.

Efter ikke have flyttet sig mange meter fredag og lørdag. Måtte vi søndag smide håndklædet i ringen og tage på hospitalet og desværre er det endnu en reaktion på knoglemarven der driller. Vi starter ikke forfra men dette er et alvorligt set back – PIS – FUCK –  og alt muligt andet grimt.

Lad mig lige hurtigt sige at Jan nok skal blive rask, men åbenbart  overhovedet ikke så hurtigt som vi havde regnet med. Man sætter jo hele livet på stand by, og jeg var så småt begyndt at glæde mig til alle de ting vi skal gøre sammen. Man kan klare det meste når man har noget at se frem til, og man kan faktisk godt lige planlægge sig ud af en krise når humøret ikke er det bedste. Så derfor er det lidt et slag i maven på os at sommeren nu  falder på gulvet.

Jeg må indrømme at jeg lige nu leder i alle mine depoter efter ubrugte kræfter og jeg skal nok finde dem et sted, og ved ikke rigtig hvilken gud jeg skal bede til eller forbande. Men jeg føler virkelig at nogen tester os og at det gør mig stædig -heldigvis!

 

Share:

2 Comments

 1. Susanne
  22. maj 2018 / 13:19

  Tanker til jer og til jeres børn❤️

 2. Nevenca
  22. maj 2018 / 20:39

  Den kamp ånd du besidder Marianne, det er noget helt særligt… Du må råbe og bande ligeså meget som du vil, alt hvad der kan lette dit hjerte og hjælpe Jan, dig og pigerne er tilladt i denne proces er tilladt.!!
  Det bedste og kun det bedste i al fremtid til jer ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *