9   137
9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157

Min socialfobi har fået en lige højre

Jeg har været en lille smule fraværende den sidste tid grundet travlhed med diverse projekter. Jeg har gang i en hel masse ting samtidig med at jeg stadigvæ,k står på hovedet for at få det hele til at hænge sammen herhjemme. MEN foråret er kommet, der er bare tæer i skoene og energien er god og humøret højt.

Jeg kæmper dog med én ting, nemlig det at jeg faktisk er lidt menneskesky. Når jeg nogen gange melder fra til ting kan mine bedste venner godt finde på at spørge om jeg virkelig skal noget andet, eller om det er min socialfobi der sætter ind.
Tit griner jeg og siger: Nej det er min Bullshit fobi 🙂 Men sandheden er at jeg 80% af tiden er meget introvert, og at det kræver en del af mig at være sammen med en masse nye mennesker hele tiden. Og i de sidste 7 dage er der virkeligt blevet sparket til den såkaldte socialfobi. Jeg ved godt at det ikke er sådan rigtigt alvorligt, og man kan nok ikke kalde det en fobi,  men jeg har det stadig sådan at hvis jeg kommer for sent til en træningstime, eller et møde med mange andre mennesker der er der i forvejen så KAN jeg ikke gå ind og vil hellere gå hjem igen.

 

Sidste uge var der pressedage( nogle dage hvor bloggere, journalister besøger PR bureauer og ser nye spændende kollektioner) og jeg valgte at gå alene. Det er jo altid en god ting at have en anden blogger at følges med, og har man ikke andet at lave kan man altid stå og spille vigtig ( det bruges rigtig meget). Men jeg tænkte ved mig selv, at det var for latterligt og valgte derfor at gå selv. Jeg har nogle steder hvor jeg kommer tit, og der er det ikke noget problem for der kender jeg de søde PR piger. Men denne gang var der et par nye på listen, og det var så grænseoverskridende på alle måder at gå alene derop. Især det ene sted hvor INGEN synes jeg var vigtig nok til overhovedet at gide hilse på mig, og der var nogen der nærmest ikke kunne være i deres egen krop for så vigtige var de rent faktisk.
Jeg afsluttede dagen med fredagsbar hos mit yndlingsbrand Raiine ( der på trods af at de rent faktisk godt kan tillade sig at være lidt modesmarte sket ikke er det . Et glas rosé i et af Københavns flotteste showrooms fik mig i godt humør igen, og jeg havde optur over mig selv fordi jeg havde gemmenført 2 dage med en del overfladiske mennesker ( også mange søde ellers gad jeg jo SLET ikke ) og den eneste fobi der var presserende og havde givet lidt udslag var bullshit fobien.

 

For lige at presse mig selv lidt ekstra, så startede jeg i skole i tirsdags, og kunne derfor ikke sove om natten. Jeg lå og tænkte på, at jeg næste dag skulle møde en masse nye mennesker og forholde mig hele dét set-up. Det lyder måske mærkeligt når man som mig har brugt lang tid på at rejse verden rundt og deler nærmest hele sit liv på de sociale medier, at jeg på den måde er ude af min comfort zone. Ikke desto mindre er det sådan det er, og jeg kan ikke froklare det.
På skoledagen skete der selvfølgelig ikke andet end at jeg blev glædeligt overrasket over hvor god en dag det var. Faciliteterne var fantastiske, underviseren god og alle ”klassekammerater” var enormt venlige og interessante. Det bliver SÅ godt, og det ved jeg jo. Men det er alligevel noget, der skal overvindes HVER gang jeg skal sådan noget. Jeg har kæmpet med det i mange år og tror ikke det bliver bedre. Det er nok bare sådan det er. Så længe man ikke går i stå eller holder op med at gøre nye ting pga. frygt så er det jo bare følelser lige den dag, på et givent tidspunkt, og man føler også en vis tilfredsstillelse når man sådan giver fobien en lige højre.

Er der mon nogen der har det ligesom mig?

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *