9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Mine solbriller // 4 looks med samme brille

Indlægget indeholder affiliate links
Foråret er her og der skal shoppes solbriller asap. Jeg har allerede luftet mine et par gange, men jeg glæder mig til jeg kan tage dem på HVER dag.
Jeg skal være den første til at indrømme at jeg elsker at se The Kardashians. L.A, dramaet og ikke mindst livsstilen med alt det indebærer. Alle Kardashians ejer et par Porche Aviator solbriller, så det var her jeg spottede dem første gang. Jeg lurede lidt på dem i et halvt års tid før jeg købte dem på Mallorca sidste forår – Jeg har ikke fortrudt.

Det er mit bedste køb ever af to grunde.
– Jeg har ikke det bedste fjæs til solbriller, så jeg føler mig heldig når jeg finder et par der ser nogenlunde ud på mig.
– De kommer med ekstra glas i en anden farve, så der er to par briller i ét.

 

Det har hele tiden været meningen at jeg ville købe ekstra glas i år, og da jeg browsede rundt for at finde farver, faldt jeg over det her tilbud. Jeg skriver tilbud, fordi at jeg gav omkring 4000kr for mine sidste år … suk og jeg mener glassene alene koster 1800 kr. Så gæt hvad der kommer til at ske nu… Jeg køber et par nye og med en anden farve stel.  Jeg tænker guld og så med den glaskombination her.

 

Ja de ER store og jo der ER er herremodel. Mine er de største 69mm, men man kan bestille 60. 63, 66, 69. Jeg kunne nok godt være sluppet afsted med nummeret mindre men det havde de ikke i butikken på daværende tidspunkt.
I kan godt regne ud at den nye dille med de helt små solbriller ikke kommer til at slå igennem her hos mig. Jeg holder mig til dem her, jeg har fået af vide at de klæder mig.
” Skat de er så pæne til dig de der solbriller – de dækker næsten hele dit ansigt” 😉
Du findet et stort udvalg af denne model her

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *