9   57
4   57
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76
0   65

Mit modeprojekt PROJECT 333// ”BE MORE WITH LESS”

Måske så du på min Instagram at jeg udfordrer mig selv hele sidste kvartal af 2018. Jeg starter altså 1 oktober med projekt 333?

 

Ideen er at have færre men bedre items. At blive bevidst omkring sin egen stil og faktisk kun gå med yndlingsting og tøj man enten holder virkelig meget af eller det tjener et formål. Men udover det er der også et mere psykisk aspekt i det for mig. nemlig det der med at rydde ud. Fysisk rod giver for mig psykisk rod og i processen her med at flytte lejlighed, har jeg brug for at rydde op i alt.

Til trods for at Jeg allermest går i sort, marine og bordeaux virker min garderobe meget skizofren og usammenhængende. Det har jeg besluttet at lave om på med mit Project 333. Jeg er træt af at ikke have noget der sådan rigtigt passer sammen, eller passer mig for den sags skyld (Kender du det der med at købe en str. mindre fordi så taber man sig HELT sikkert de der 5 kg?).

Jeg har haft alt for mange ting jeg har købt i desperation for lige at have det rigtige at have på til en given lejlighed, og der er ikke noget frelst eller noget andet politisk i projektet.
Det handler mest om at jeg godt kan lide tanken om, at i stedet for at have en masse tøj og aldrig noget at tage på, så have en lille smule tøj men altid noget at tage på.

Reglerne:
3 måneder – 33 Items (tøj, accessoires, smykker OG SKO !!!)
Med undtagelse af: Et ur, vielsesring eller arvestykke du aldrig tager af, undertøj, nattøj og træningstøj.
Når de 33 items er fundet – fjernes alt andet og stilles langt væk.

Nogen går til yderligheder og sælger noget og giver væk: Det gør jeg!! Jeg gemmer kun nogle få sommerting.
Grunden til at jeg sælger noget og giver meget væk er at da jeg gennemgik mit tøj var der kun 8 ting jeg helst ikke vil af med. Det er lidt noget andet med skoene men jeg er faktisk nede på at have 12 par i alt. Men halvdelen ryger i gemmeren mens projektet står på.

Projektet er et forsøg, som jeg håber vil inspirere jer til at tænke lidt mere over hvad i køber. Det er egentligt mere et spørgsmål om at købe mindre og bedre. Det er ikke noget økonomisk budskab, men mere en ide om at man kan købe bedre og blive mere bevidst om sin egen stil hvis man prøver det her.

Jeg er jo ikke modeblogger men der kommer jo så altså til at være lidt alligevel. Jeg tænker at jeg starter med at lave et indlæg her på bloggen hvor jeg viser ting jeg har valgt. Efterfølgende vil jeg så hver dag poste et billede af mit “outfit” på  Instagram og gemme i højdepunkter – så kan jeg også selv huske det. Jeg samler op 1 gang om måneden. Man må gerne skifte noget ud… altså lad os sige jeg finder ud af at jeg har mange flere muligheder hvis jeg f.eks. køber en sort blazer eller en rød buksedragt så er det tilladt MEN så skal jeg bare skille mig af med noget af det andet.

Det “sjove” er at de fleste af dem der har gennemført projektet har gjort det uden at fortælle det til veninder og kollegaer osv, og INGEN har opdaget det. Jeg har fundet inspiration til projektet ved at se filmen Minimalism på Netflix og læse på bloggen Be More With Less

 

Share:

2 Comments

 1. Gitte Norlyk
  16. september 2018 / 15:16

  Super godt og inspirerende initiativ, Marianne 🙂
  Det er nemlig fedt med overblik og styr på klædeskabet (også). Det frigi’r en masse energi, når mulighederne i tøjskabet bliver overskuelige. Man undgår en masse unødige frustrationer, når man kun skal forholde sig til sine reelle muligheder. Får helt lyst til at hoppe med ombord :-).

  • Marianne
   Forfatter
   16. september 2018 / 22:44

   Det synes jeg du skal gøre. Du kan om nogen se mulighederne i det der er i skabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *