9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157
7   101

Et nemt valg // Copenhagen Junkie

Det var på ingen måde svært at tage beslutningen om at indstille mine rejseaktiviteter mens Jan har været syg – som i overhovedet ikke. Jeg ville have det rigtig skidt med at sidde på den anden side af jorden og ikke vide hvad der skete derhjemme. Han har brug for mig så selvfølgelig er jeg her. MEN ét er at tage valget, en anden ting er jo så at være i det. At sidde her i København uden at have været afsted nogen steder siden oktober 2017.

I hele 2016 og første halvår af 2017 kørte det virkelig på skinner. Jeg blev inviteret på mindst en presserejse om måneden samt at jeg lavede en betalt rejse historie eller to. Det var tidspunkter hvor det var næsten ved at blive for meget og jeg var meget væk. Sådan er det slet islet kke mere. Jeg bliver ikke inviteret til noget, og kan hver dag følge andre influencers presseture rundt omkring i verden, og jeg ville lyve hvis det ikke var med et stik af misundelse. Det var jo mit liv for bare et år siden, og nu sidder jeg her og er egentligt klar til at rejse igen men mailboxen flyder ikke ligefrem over med invitationer til spændende destinationer.
Jeg skal tænke mig rigtig godt om nu. Med alt det der er sket siden vores break up er det selvfølgelig nødvendigt lige at overveje om det nu ER så sundt for forholdet at den ene er væk hele tiden. Det er en balancegang, for personlig frihed er det vigtigste i verden for både Jan og jeg, så det skal helst ikke være noget med at vi begrænser hinanden, men med alle valg kommer der en konsekvens og jeg tænker rigtig meget over det lige nu.
Der meget få dedikerede rejsebloggere der har en familie, med mindre det er sådan en familierejse blog. Jeg ved at mange af de internationale influencers jeg følger, stadig bor hjemme hos deres forældre i en alder af 30 something ( måske fordi de jo så aldrig er hjemme men alligevel) og 90% af dem rejser så med en kæreste der er fotograf, eller fungerende fotograf #truestory. Så er det lige pludselig lettere at få det til at se let og lækkert ud det hele. Med med familie, en dyr husleje og senest syg kæreste – ja så ser mit liv lidt anderledes ud og det må jeg forholde mig til.

En ting der ikke ændrer sig nogen sinde er min lyst til at skrive, lave content og dele oplevelser på billeder og skrift og ligesom alle mode, livstil og madbloggere efterhånden har lavet et punkt der hedder Travel på deres blogs kan jeg bevæge mig ind på livsstil, sundhed og mode, hvilket jeg jo også altid har gjort i mindre grad. Jeg stopper aldrig med at rejse, men det bliver nok anderledes fremover. Jeg vil rejse meget mere med venner og familie fremfor andre journalister og influencers, så må Jan altså øve sig i at tage billede af mig – betale lidt tilbage på tjeneste kontoen efter mit år som “Nurse betty” ;-). Jeg vil dele de fantastiske oplevelser med folk jeg holder af fremfor mennesker jeg lige har mødt.

Hvad så nu?

Jeg har siden november arbejdet på en gammel drøm. Eller i hvert fald den tanke der var udgangspunktet for at blogge til at begynde med. Lad mig starte med at vise denne tegning af Vegas og jeg som jeg fik lavet helt tilbage da jeg startede bloggen My Point of View.

Det var meningen at det skulle være en guide til København set ud fra min, men også Vegas´synsvinkel. Den fangede aldrig rigtig den der med at det var Vegas der fortalte historien – det blev for pjattet og det blev blot en blog med min point of view, som så senere blev til Travel Junkie. Men nu har jeg fået taget mig sammen og har besøgt ( og besøger stadig i fuld fart ) en masseskønne  restauranter, barer, hoteller og sjove aktiviteter her i København. Udover at jeg fortæller om det her på bloggen under den menu der hedder Copenhagen Junkie, SÅ har jeg lavet en app – en personlig guide lavet af mig. Det der skulle have været en lille guide man kunne downloade til telefonen udviklede sig lidt fordi jeg gerne vil kunne opdatere den og komme i kontakt med brugerne hele tiden for at yde den bedst mulige service.

Du får mine bedste tips og yndlingssteder i København og den bliver hele tiden opdateret med gode nyheder. Jeg vil så nødigt skrive tilbud det er på en eller anden måde negativt ladet, men der bliver hver dag forelagt muligheder for forskellige oplevelser her i København. Appen er både til danske læsere men også turister. Og ved I hvad København er en dejlig by der efterhånden har international klasse. Købenavn er skøn!
Jeg skal nok råbe og larme alt jeg kan når der er launch ( appen bliver naturligvis gratis og kan hentes i app store ), og jeg inviterer til launch party inden længe. Indtil da håber jeg i vil følge lidt med på @cphjunkie

 

 

 

 

 

 

Share:

2 Comments

 1. 11. april 2018 / 19:29

  Det lyder genialt med den app. Det tror jeg bliver godt. -følger den allerede på instagram.

  Hvem der bare kunne leve af at rejse (eller i det mindste få lidt betalt) Har selv en helt ny rejseblog. Men så ny, at der ikke er så mange der kender til den endnu. Så indtil videre er det bare sjov og skriverier, så man ikke driver familien til vanvid med rejsesnak 😊
  Held og lykke med projekter.

  • Marianne
   Forfatter
   11. april 2018 / 22:41

   Det er en rigtig fin blog du har fået lavet så bare hæng i så dukker der helt sikkert noget op en sjov tur eller lignende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *