Nu med Podcast

Josephine og jeg har lavet en Podcast : Du, det bedste jeg har.
Jeg har gået og rodet med tanken længe og haft alle mulige ideér oppe at vende. Den var der bare ikke rigtigt.
Jeg var ret tæt på at lave noget i Coronatiden om oprydning og organisering men det endte i en her anden retning og SIMPLE LIFE er jo blevet et helt lille koncept og forretning i sig selv.

Jeg starter også et lille take-away madsted SIMPLE FOOD, og tænkte om det ville være interessant at lave noget om iværksætterrejsen derhen. Jeg tror jeg skal længere hen i forløbet hvor alt er lidt mindre kaotisk og jeg kan se tilbage på processen. Lige nu græder jeg et par gange om dagen – skiftevis glæde og frygt for falilure. Jeg sover også halvdårligt om natten. Så det kan være det bliver på et senere tidspunkt.

Podcasten skal være sjov at lave men samtidig også relevant for dem der gider lytte, og derfor blev jeg begejstret da Josephine sagde at det var hun klar på at lave sammen med mig. En podcast der berører ALLE de problematikker og situationer der kan være mellem forældre og voksne børn. Samtaler om kærlighed, svigt, sorg og tab og alle de andre ting der fylder.
Vi har fastlagt de første 6 afsnit og der er taget godt i mod første afsnit som ligger diverse steder. Jeg har lavet en side her på Cph Stories hvor jeg lægger nyeste afsnit op efterhånden som de bliver udgivet.

Hold dig opdateret med podcasten her

Du kan følge Podcasten på Instagram her

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *