Project hotel suite part 1 – The idea

Når det bliver efterår bliver jeg altid meget hjemlig og huslig, når jeg er hjemme i dk. Jeg får lyst til at indrette osv, og helt ærligt så er det vildt så lidt jeg har gjort her i lejligheden. Jeg har jo gået og puslet lidt med tanken om at indrette mit soveværelse og opholdsstuen sådan lidt hotelsuite agtigt, og har her de sidste dage fundet en masse inspiration på nettet. Budgettet er desværre ikke til at jeg bare kan gå ud og købe det hele på en gang, så der bliver sådan en lille føljeton her på bloggen og forhåbentligt ender det op med at jeg i løbet af efterår og vinter får den fuldendte hotel suite herhjemme, måske min wanderlust så bliver mindre. DON´T COUNT ON IT!

Nå men her er the basics. Nu har jeg lige i dagens anledning fjernet al overflødigt og her er hvad der skal arbejdes med.

14689901_10154020650197947_1199488882_o 14689141_10154020650372947_1087925896_o

Det skal jo ikke være nogen hemmelig hed at sengen har vi selv banket sammen, sofaerne er de gode gamle fra Ikea og det trænger til at blive skiftet MEN indtil da, bliver det de små ting som tæpper, billeder osv osv.

Jeg har brugt rigtig meget Cozy Living i  mit sommerhus ,og er glad for det. Derfor var jeg lige en tur inde og se om der var noget jeg kunne bruge til projektet og det her er hvad jeg har valgt ud.

Stolen fåes også i gr,å men da den er til soveværelset med de grå vægge tænker jeg den blå er smuk. Sidder man godt i den er det ikke en dum stol til spisebordet…. men det er en anden snak. Du kan se Cozy Livings kollektion her.cozylivingcollage

Jeg ville gerne gøre noget ved gulvet MEN vi bor til leje, så der må lidt tæpper på.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *