19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Projekt flytning // Nye rammer

Jeg ved ikke hvad det er for jeg har jo i princippet været klar til at flytte fra Bredgade siden jeg havde min afstikker til STAY sidste forår. Alligevel virker projekt flytning uoverskueligt og gør mig lidt stresset, måske også fordi der skal laves ALT . Jeg er typen der ikke besidder den der evne til at forestille sig noget virkeligt grimt blive flot. Jeg har heldigvis en kæreste der har talent for den slags og jeg har 100% tiltro at de valg han tager bliver gode i den nye lejlighed. For der skal rent ud sagt laves ALT.

At jeg ikke har evnen til at gøre brune vægge hvide i fantasien eller gule klinker går osv. betyder ikke at jeg ikke har en mening om hvordan det skal se ud til slut… man har vel en Pinterest account.

Det bliver fedt. DET Bliver noget vi selv har været med til at lave og det bliver (aller vigtigst) billigere for os at bo der, så alt er godt. MEN der er bare noget angstprovokerende ved at rykke familien op med rod, sige farvel til gamle minder (gode og dårlige). Lejligheden i Bredgade var på mange måder drømmelejligheden, den opfyldte bare ikke sit fulde potentiale hos os i hvert fald. De penge, knofedt og ikke mindst den energi der skal til for at den bliver helt perfekt, har vi ikke.
Så nu er det tid til nye rammer og det trænger vi rent mentalt til. At lægge Bredgade bag os bliver godt! Et nyt kapitel i nye rammer og med mindre kriser og sygdom – forhåbentligt. Jeg ved godt at lIvet følger med. ja hovedet følger med. Men vi er kommet så langt og jeg kan godt lide det der med at slå en streg i sandet og starte på en frisk.

 

Det er på alle måder nye tider for os alle sådan ift. arbejde og skole,  så tidspunktet er helt sikkert perfekt, og selvom jeg glæder mig er der også et sted inde i mig der har det svært med at sige farvel til vores gamle lejlighed, men som i kan fornemme på billederne går der noget tid.

 

Jeg ved ikke rigtigt hvor meget det er interessant at dele her på bloggen da det jo ikke på den måde er en boligblog. Vil du gerne se processen og resultat?

Share:

1 Comment

  1. Nevenca
    12. august 2018 / 21:57

    Tillykke med jeres nye hjem – med din altid positive indstilling og Jan som bygherre skal det nok blive godt.! At lukke en dør og åbne en ny er del af livet og dejligt at i gør det sammen og ikke hver for sig ❤️ At følge med i jeres nye bolig projekt giver mig et indblik bag om “traveljunkie” og tilføjer noget personligt, som giver mig dybere mening bag de forskelige indlæg du skriver, på trods af vi følgere ikke har krav på at vide hvad der sker i dit privat liv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *