12   56
2   104
16   137
6   59
12   148
35   128
11   128
12   118
5   111
4   124

Spiseoplevelser uge 25// Et par gamle kendinge.

Er det kun mig der ikke er helt så sulten når det er varmt? Jeg syntes det har været svært at finde appetitten og især lysten til at lave mad.

Heldigvis er det nemt at lige smide noget på grillen. Jeg kan ikke få armene ned over hvor dejligt det er med en terassen hvor vi må grille. Gasgrill – naturligvis.
Min app Copenhagen Junkie fyldte 1 år d. 21 juni ( i fredags ) og egentligt ville jeg have hodlt arrangement men grundet travlhed og at mange folk nærmest allerede er gået i feriemode gjorde at jeg vælger at vente til efteråret hvor jeg launcher version 2.0 med at holde noget fest.

Torsdag blev jeg inviteret til Sol over Gudhjem og havde det ikke være for den sene invitation var jeg klart taget med. Der havde været gastronomi i bedste klasse og sikkert en kæmpe oplevelse – Det må blive næste gang!

Hvis du ikke allerede har min app Copenhagen Junkie kan du downloade den her ( virker kun på mobil )

Madklubben De Luxe

Et par måltider blev det dog til. Fredag ville vi egetligt gerne have fejet app bare Jan og jeg ( Jan er jo medejer og “silent” partner), men vi var trætte og endte med at gå lige over på den anden side af vejen til Madklubben De Luxe. De kører med konceptet 1 ret fra 125,- 2 retter fra 175,- og 3 fra 225,- Det holder stadig i min bog. De har altid en vegetarret på kortet og dem er de på en eller anden måde ret gode til. Denne gang fik jeg bygotto med kammusling. Jan fik en helstegt Rødspætte. Jeg ville prøve noget andet og bestilte derfor en Graper Spritzer som samgte fint men jeg sad nu og savnede et glas vin som jeg bestilte efterfølgende.

Tapa Del Toro

Lørdag ville vil lige en tur i Torvehallerne og var der ved 18.30 tiden. Vi havde glemt at de lukker kl. 19.00 i weekenden. Det er sgu surt sådan en aften som i går hvor der masser af folk og man kan sidde ude.

Heldigvis går det rimelig hurtigt med serveringerne og de fylder hurtigt glassene op. Så vi blev mætte og fik vore yndlings Calamares og Patatas Bravas som jeg glemte at tage billeder af – flot!

Du kan læse mere om Tapa del Toro på Min app her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *