13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Status efter 3 uger

Der er nu gået 3 uger og på trods af at det er “den tid på måneden”, steg jeg i går med bange anelser op på vægten alligevel. Jeg har tabt 3,5 kg siden jeg startede d. 26 januar.
Jeg er har også tabt cm. Jeg har tabt 3,5 cm i taljen og 3,5 cm omkring hoften. Min overarm og mine lægge, som jeg også måler har ikke ændret sig.
Jeg ved ikke om min uge i Las Vegas ligefrem gjorde noget godt, men stadig et fint vægttab på 3 uger. Jeg vil jo så gerne have tabt 5 kg den første måned. Jeg har virkelig kæmpet for det! Men jeg ved også godt at jeg ikke skal fokusere så meget på tallet, men mere målebåndet. Men jeg vil i hvert flad gå ekstra meget til den med træning i den kommende uge.
Jer der har fulgt min blog længe, ved at jeg før har kastet mig ud i juicekure, c9 kure, suppekuren, 3 dages kuren osv. Jeg har intet dårligt at sige om noget af det, og alle kurene har faktisk virket på mig, så jeg har tabt nogle kilo. Problemet med sådan et quickfix er jo bare, at man hurtigt falder tilbage i gamle vaner igen og så tager lidt mere vægt på end man havde i forvejen. Jeg tror helt ærligt at mine sidste kilo er kommet på den måde.

Når folk har talt om livsstilsændringer, har jeg tænkt OMG det lyder svært, og hvis jeg stoppede med at leve sådan her nu ville jeg lynhurtigt falde tilbage til vin flere gange om uge, Fritter med bearnaise til min steak, hvidt brød med ost osv osv. For det er ikke sådan at jeg ikke savner det, eller mangler det. Den anden dag da Josephine fik pomfritter og en RIGTIG burger med brød og jeg sad der med min modelburger ( Salatblade viklet omkring bøffen i stedet for en bolle) frydede jeg mig over at hendes pomfritter var slatne. Sådan en mor er jeg. Havde de været gyldne spørde og duftet dejligt var jeg nok gået i seng.

Så status er, at det går fremad. Jeg holder kuren, men jeg kæmper hver dag. Men er også begyndt at bruge noget energi på at finde lækre alternativer fordi ellers er 100 dage laaaaaang tid. Der er jo kun gået knap 1/4 af tiden. Men ja det erstædigheden og  viljestyrken der får ære lige nu. Jeg mangler stadig at få “mig selv” med.
I går da jeg endelig kunne passe nogle af de bukser jeg ikke kunne knappe for 3 uger siden, var jeg ikke sådan YEAH ….. mere sådan Yea…Og jeg er langsomt begyndt at forstå at jeg ikke nødvendigvis bliver gladere bare fordi jeg bliver tyndere. Men hey se lige billedet,  jeg er begyndt at gå i andre farver end sort 🙂

Gode råd, opskrifter osv. er meget velkomne i kommentarfeltet. Jeg har brug for al den hjælp jeg kan få

Hjælpemidler
Probiotica: For at holde min mave i orden. Jeg har altid haft lidt et sart “system” hvis I forstår sådan en, men de her hjælper altså med bakterieflora osv. De fåes i Matas og i diverse helseshops.

 

 

 

 

Te: og så drikker jeg denne te om aftanen. Den udrenser og beroligere systemet. Jeg drak den ikke i Las Vegas fordi der var vendt så meget op og ned på nat og dag at mit system i forvejen var forvirret og ikke skulle forvirres af kamille, men jeg kan godt lide den og følelsen af at jeg drikker noget der er med til at rense mit system mens jeg sover.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *