STATUS PÅ NÆRMEST ALT

Ferien er slut for de fleste og vi er så småt i gang igen. Hold nu K*** en skøn sommer, der forhåbentligt fortsætter lidt endnu med sol og rosé og bare mere ude liv i det hele taget.

Mange af jer har kommenteret på de lidt længere pauser mellem indlæg, sammenlægning af Instagram profiler dog den nye app. Så jeg tænkte at det var tid til en status på alle de emner der har været oppe at vende her på bloggen i år ud fra jeres spørgsmål til mig.

Der har ikke været så meget om rejser den sidste tid?

Jeg har jo grundet Jans sygdom og de sidste 3 måneders arbejde med at launche min app Copenhagen Junkie ikke rejst så meget det sidste års tid. Der har lige været et par afstikkere men ikke meget og det skal der laves om på. Der bliver fremadrettet en del rejseaktivitet men mest med fokus på storbyer. Dette skyldes at jeg gerne vil ud og se hvad andre metropoler har og kan i forhold til København. Håber dette kan gøre både bloggen og min app mere spændende.
Vi har lige været i Hamborg og der er selvfølgelig den obligatoriske september tur til Mallorca i sigte.


Hvad sker der med bloggen?

Bloggen lever i bedste velgående og trods lidt færre indlæg er der stadig masser af læsere og jeg vil prøve at finde noget godt alternativt content i form af gæsteskribenter og den slags fremover samtidig med at jeg selvfølgelig selv skriver om rejser og livet i København.

Hvorfor har du lavet en app. om København?

Jeg har jo længe besøgt restauranter og hoteller herhjemme i KBH også og skrevet om det. Jeg ville bare gerne lave et værktøj folk kunne bruge hvor det var nemt at finde rundt i anbefalingerne og man ikke nødvendigvis var tvunget til at læse lange blogindlæg for at få en ide om et sted at spise eller noget at lave. Jeg er mega træt af at man ikke rigtigt kan se personerne bag anmeldelser på google eller tripadvisor eks. Jeg vil godt vide lidt om hvem der giver stjerner inden jeg kan se om det er noget for mig. Det er det jeg prøver at give folk med appén.

 

Hvorfor valgte du at kun have én Instagram profil, jeg stemte for 2.

Jeg har jo brugt lang tid på at opbygge min traveljunkie Instagramprofil men har haft svært ved at putte content på det sidste lange stykke tid grundet manglende rejseaktivitet, hvorimod jeg har lavet masser af stories på om dagligdagen osv. På min anden profil har jeg lagt masser af billeder op af mad, drikke og steder i København og jeg ville egentligt gerne bare have én profil og være ”mig selv” Jeg er jo både Travel Junkie og Copenhagen Junkie og det må kunne forenes så jeg ”kun” skal opdatere én blog, én Instagram og én app. Håber i gider at følge med. Følger du traveljunkie i forvejen skal du ikke gøre noget men fulgte du kun @cphjunkie skal du ind og følge den igen.

 

Hvordan går det med Jan og pigerne

Pigerne har travlt Alberte med sabbatår som betyder arbejde og Josephine med 2.g. Jeg skal virkelig knibe mig selv i armen nogen gange for at forstå at de er voksne nu og vil prøve at være lidt mere sammen med dem så længe de gider.

Jan er i bedring men stadig syg. Vi har ligesom fundet et leje hvor vi er lige nu ift. det. Vi kan ikke leve livet som vi plejer, men vi kan sagtens leve livet bare på en anden måde og med den slags sygdom får man også andre prioriteringer, men jeg glæder mig til den dag jeg kan skrive at han er rask og jeg stoler fuldt og fast på at den nok skal komme. Jeg ved bare ikke hvornår.

 

 

PÅ et tidspunkt så det ud som om at du var nede og kigge på en hund. Skal i have en mere?

Det var jeg også. Jeg var faktisk med til fødslen af 12 skønne hvalpe og det ER meningen at vi skal have en mere. Men jeg synes jeg har meget om ørene og Jan er på ingen måde frisk nok til at jeg kan give ham halvdelen af ansvaret så jeg valgte faktisk at vente til næste år. Det var en mega svær beslutning som jeg har fortrudt mange gange MEN de blev solgt alle sammen inden vi begge to fortrød så det er måske meningen at vi skal vente..

 

 

Skal I flytte?

Jeps det skrev jeg om den anden dag lige her

 

Share:

1 Comment

  1. Nevenca
    16. august 2018 / 21:01

    Tak for status – glæder mig til at følge med uanset udfaldet..?
    Sikke et fint billedet i øvrig, der hvor i står sammen alle 4 ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *