13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Status på vægttab – Jeg mangler 3 kg endnu

Jeg har kun tabt 0,5 kg siden jeg sidst tjekkede ind for 10 dage siden med en update om vægttabet. Det skyldes at, jeg har været en uge på ferie i Dubai. Hvor det faktisk ikke var svært at vælge de sunde muligheder, men jeg gav mig selv lov til at hygge lidt, når jeg havde lyst. Men jeg tabte trods alt 0,5 kg alligevel.

Nu er der kun omkring 4 uger tilbage, så er der gået 100 dage. Målet var at tabe 10 kg på 100 dage ( eller det blev det i hvert fald undervejs). Jeg mangler 3 kg, og der skal skrues helt op for motion, og lidt ned for kosten igen.

Selvom jeg mangler nogle kg, er jeg klart mere tilpas med mig selv end tidligere, og jeg har slappet helt af, når jeg har haft badetøj på. Badedragter når jeg går rundt og bikini, når jeg ligger og soler. Ikke noget med at gå og trække maven ind osv.

En lidt sjov ting. Nu hvor jeg begynder at blive slankere, får jeg faktisk lyst til at træne lidt. Se om jeg kan få lidt form på arme og skuldre osv – Men én dag af gangen. Jeg er nået rigtig langt. og bare det at jeg poster billeder af mig selv i badedragt her på bloggen er sgu lidt af en sejr for mig! Og jeg skal nok poste et billede af hvordan jeg så ud før. Når der er gået 100 dage.

Jeg glæder mig til d. 5 maj hvor jeg er færdig. MEN jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at leve efter de samme principper efterfølgende, men så bare med lov til lidt mere når jeg er ude eller min krop trænger.

Mange har spurgt til hvad jeg gør med kost, træning osv. Og jeg lover at lige så snart de 100 dage er gået kommer der et fuldt program til de interesserede. Jeg synes bare, at I skal have det hele med, for slutningen bliver helt klart det bedste! Og måske også det hårdeste.

 

Badedragten kan du købe her

Badedragten er fra H20-sportswear

Share:

1 Comment

  1. Mette
    6. april 2017 / 23:34

    Hold op hvor er du sej, det vil jeg også prøve.
    Glæder mig til at høre mere, til maj når du kommer med opskriften :o)
    Hvordan med det træning der? Synes aldrig jeg så indlægget med rabatkode??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *