4   78
19   117
2   48
7   61
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61

Tilbage på skolebænken hos Bigum&Co

Jeg har taget en vild beslutning! Jeg skal i skole igen. Jeg skal lige om lidt starte hos Bigum&Co på den uddannelse  der hedder Digital Marketing Business Diploma.

Folk der kender mig godt, familie, venner og trofaste bloglæsere vil have spørgsmål, og dem kommer jeg lige i forekøbet her.

Har du tid til det samtidig med alle dine andre projekter?
Ja det er jo først og fremmest en prioritering i fremtiden og om at arbejde mindre og smartere på et tidspunkt, og jeg er jo storbruger af Netflix og HBO. Så jeg tænker at hvis jeg skærer lidt i timeforbruget her, på trods af at jeg venter jo i spænding på både Vikings og Game Of Thrones, så går det nok. Der er i gennemsnit undervisning hver 3 tirsdag i perioden. Jeg har 8 undervisningsdage inden sommerferien. Et fænomen jeg ikke har stiftet bekendtskab med i mange år…. altså både undervisningsdage og sommerferie.

Er der ikke meget af det du ved i forvejen?
Jeg har godt nok arbejdet med online marketing i mange år, senest en del med sociale medier, og jo jeg ved rigtig mange ting, MEN når det er sagt så er der meget jeg ikke ved ( der er tilmed ord på kursusbeskrivelsen jeg aldrig har hørt), og meget af min viden er jo selvlært på den hårde måde. Alt for meget der er gået galt for at finde ud af hvad der IKKE virker. Jeg tænker det bliver rart med nogle smutveje, så jeg måske får lidt mindre knubs på knæ og albuer når jeg launcher mit næste projekt.
Nu er jeg jo selvstændig, og er rigtig glad for det men jeg ved også godt at jeg på nuværende tidspunkt ville have svært ved at få et af de job jeg var kvalificeret til for bare 2 år siden. Der sker så meget hele tiden. Da jeg startede med at håndtere folks facebooksider og lave strategier var der ikke ret mange der gjorde det. NU kan man jo tage en uddannelse i det og få papir på at man kan det. Jeg tænker, at jeg med min erfaring og al den nye viden, står med et stærkt kort på hånden om et års tid hvis jeg skulle få lyst til at have en anden chef end mig selv igen på et tidspunkt. Jeg tvivler jeg holder den bedste fredagsbal 🙂

Det er mange penge – har du råd til det?
Det ER mange penge, MEN jeg er ikke i tvivl om at de tjener sig ind igen, og ja jeg vil endda sige på den korte bane. For det er jo ikke en uddannelse man først kan bruge til noget når man er færdig med den. Der er jo hele tiden nyt stof man kan implementere hjemme i virksomheden i sin markedsføring, og få et afkast med det samme, fordi man optimerer og justerer diverse steder.

Er du ikke bange for at blive den ældste i klassen?
JO for helvede – jeg har totalt krise over min alder lige nu, men nu er det jo ike HF- enkeltfag jeg starter på og det kan jo være at der er et andet geni på 40+ der har taget en klog beslutning.

Har du tænkt dig at tage de der briller på for at virke klog?
Ja…

Hvis du vil vide mere faktuelt om uddannelsen, have de her chokolader tilsendt og gå i klasse med mig ( det er sgu en dealbreaker det med chokoladen) så læs lidt mere om uddannelsen her og meld dog til for vi starter lige om lidt.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *