Travel Junkie bliver nu til Cph Stories

Den helt korte version af den her historie er, at det som mit liv har udviklet sig, lige  nu giver mere mening med en Livstilsblog med en rejsesektion end en Rejseblog med en livsstilssektion, da rejserne fylder mindre og københavneroplevelserne med mad, drikke, kunst og kultur fylder meget mere. 

Den lidt længere version

Det har været en røv svær beslutning det der med at skifte navn, især fordi jeg elsker navnet Travel Junkie og det var i næsten 2 år faktisk en meget passende beskrivelse af mig, men siden slut 2017 har der været meget mindre rejseri. Èn af grundene har været at jeg har været meget hjemme pga, af Jans sygdom men nu er det egentligt mere fordi at de ting jeg har startet op i København tager mere og mere tid og man er nogen gange nødt til at vælge. 
Mit liv er nu så tæt på en 8-16 hverdag som det kommer tror jeg. Jeg har meget fast konsulentarbejde og udover bloggen her har jeg jo også min app Copenhagen Junkie ( som jeg selvfølgelig håber du har downloadet)
Den seneste tid er det København, mad og vin samt livet i det hele taget der fylder og det giver derfor god mening for mig at skifte navn til Cph Stories som dækker rimelig bredt synes jeg og går godt i spænd med min app Copenhagen Junkie og min Instagram @cphjunkie. Men ærligt så er det lidt vemodigt at vinke farvel til Travel Junkie… 

Måske er det ikke favel men på gensyn. Det ved jeg ikke, men det er en dag af gangen lige nu.

Intet indhold bliver fjernet, så man kan altid gå tilbage og finde rejseguides, opskrifter og den slags. Rejserne vil stadig fylde en del med guides og tips til gode destinationer og jeg står naturligvis til rådighed som jeg plejer hvis nogen har rejserelaterede spørgsmål.

Jeg håber I bliver ved med at følge med?

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  4. maj 2019 / 15:45

  Det var her jeg havde fornøjelsen af at møde dig første gang… Travel junkie tog med med storm på alle mulige måder OG jeg har hængt i lige siden ❤️ Du kan tro at jeg vil at vil fortsætte med at følge dig her inde ☝️Tillykke med det nye navn, det giver ihverfald mening hos mig…

  • Marianne
   Forfatter
   5. maj 2019 / 11:19

   Tak jeg er så glad for at du følger med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *