14   92
2   47
7   58
6   97
7   82
9   82
9   72
6   86
18   59
6   78

1 workout med Nordic Hiit

En vigtig del af det med at få det bedre i og med min krop og sind, er det der med at få gang i noget motion. Jeg har været i tvivl om hvad jeg skulle af mange årsager. Især det der med mine dårlige undskyldninger, og bare i de forgangne 10 dage siden jeg tog beslutningen har der været mange undskyldninger inde over. Tanker som:
-Jeg har ikke råd til at træne i det center hvor jeg helst vil
-Det er for koldt til at løbe om vinteren
-Jeg kan ikke lige sige et bestemt tidspunkt hver tirsdag og torsdag. Så jeg ka ikke gå på hold:
-Det hele er også ligemeget fordi jeg rejser så meget… osv. osv osv.

Heldigvis har jeg  nu fundet et par friske damer der ikke er blege for at hanke op i mig OG tak for det! Det er pigerne bag Nordic Hiit. Konceptet er helt perfekt til mig fordi:
– Jeg kan lave det hjemme
– Jeg kan lave det når jeg vil.
– Det tager kun 12 min

De var lige herhjemm igår og sætte mig i gang. Det var egentligt mere for hyggens skyld, for det er altså lige til at gå til inde på deres side  og man kan lige prøve det af en uge. Jeg skal ikke være bleg for at sige at jeg var skeptisk. Jeg har før dyrket Crossfit og bogstaveligt talt bidt i måtten og svedt i op til en time ad gangen. Og jeg har dyrket en masse andre ting i perioder. Det jeg mener er, at jeg synes det virkede lidt nemt det der med en 12 minutters workout. Jeg har så lavet 2 workouts fra siden. I går lavede jeg et maveprogram og i dag et der fokuserede på cardio. Jeg har ikke kunnet gennemføre nogen af den 100%. Jeg må lige cutte af på nogen af øvelserne og push-ups på knæ osv, MEN det vigtigst er at jeg har været udfordret og kan mærke på min krop at den arbejder.
Når jeg er tilbage fra Las Vegas skal vi træne sammen pigerne og jeg og der skal jeg nok tage lidt video. VIGTIGS… jeg skal selvfølgelig lave mine workouts i Las Vegas også. Det er så superfedt at jeg kan gøre det anywhere.

Vigtigt: Jeg har haft 2 virkeligt gode personlige trænere gennem de sidste 6 år, og de har alle formået at hjælpe mig indenfor en kort periode. Men lige så snart jeg blev “overladt” til mig selv, faldt jeg tilbage i de gamle vaner og fik ikke presset mig selv, og tit kom jeg bare ikke afsted.
Her er det op til mig selv fra starten af.  Jeg er alene med alle mine undskyldninger, og jeg gider heller ikke høre på dem.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *