13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

AirHelp lancerer nyt værktøj – Måske har du penge til gode?

ANNONCE//
Det kan altså godt være besværligt at finde rundt i alle de regler ang. aflyste og forsinkede fly. Jeg ved det, for jeg har før skrevet om regler og rettigheder, og den tilbagemelding jeg ofte får, er at det tit er for besværligt og at flyselskaberne er helt umulige når det kommer til at udbetale kompensation for forsinkelser og aflysninger, man har ikke lige styr på sine rejsedokumenter, og man kan ikke lige huske grunden til at flyet var 4 timer forsinket osv. osv. Derfor opgiver mange på forhånd.
Jeg har virkelig fortalt til mange af jer læsere, at I kan have en del penge til gode hvis de har haft forsinkede eller aflyste fly indenfor de sidste 3 år. Jeg har omkring 50000 unikke læsere på en måned, så statistikken siger at der må være nogen af jer der har været i en situation de sidste 3 år der giver jer ret til kompensation.

Det er blevet meget nemmere

Nu er der altså kommet noget smart, som jeg håber kan give lidt flere af jer mod på at opkræve kompensation.
Airhelp lancerer i dag et nyt værktøj som gør det nemt. Ja faktisk skal man ikke selv gøre ret meget andet end at oprette sig som bruger.  Et nyt værktøj som jeg ved, at jeg kommer til at bruge fremover. Udover at dette værktøj automatisk finder de rejser du har været på der gør dig berettiget til kompensation med tilbagevirkende kraft, så laver den også et fint interaktivt rejsekort, tæller hvor mange kilometer du har fløjet. Hvilken lufthavn du har fløjet mest til og ikke mindst hvor mange penge du sådan ca. har brugt på rejser. Jeg ved godt at de her features med rejsekort og km er mest til frequent travellers som mig selv.  Men systemet er også på forkant så udover at du kan gå tilbage i tiden, så kan du fremadrettet regne med at du får besked hvis du har ret til kompensation. Airhelps værktøj holder simpelthen øje med dit fly, og om det afgår del tiden eller i værste fald er aflyst. PRØV SELV LIGE HER.

Jeg deltog i et online seminar for at forstå lidt om teknologien bag det her, fordi jeg synes da det lyder næsten for godt til at være sandt, og for at det ikke skal blive alt for kompliceret kan jeg fortælle at Airhelps system taler med din e-mail (hvis du giver det lov). Lige for øjeblikket kræver det at du har en gmail, hotmail eller outlook mail. Når du melder dig til giver du AirHelp lov til at lede i din indbakke efter rejsedokumenter etc. Her bliver den lidt tricky, fordi du tænker nok – Jeg gider ikke give nogen lov til at læse mine private mails fra moster Gerda og fætter Kurt. De gider heller ikke læse dem 😉 og har kun lov at læse mail med flyrelaterede info. Alt dette om privatliv og sikkerhed står forklaret inde på websitet når du signer op, og det skal du selvfølgelig lige læse inden du går i gang.

Måske tænker du øv – Jeg har ikke en af de 3 ønskede mail accounts, og mine rejser bliver sent på arbejdsmail osv. Det tænkte jeg nemlig – Jeg får alt sendt på min Travel Junkie e-mail. MEN jeg gjorde det i går at jeg prøvede at videresende alle mine rejsedokumenter til min g-mail og det virker fint. Mit første besøg så ud som på nedenstående billede, og dét er i hvert fald helt forkert 😉

 

Men gider du ikke have de penge der egentligt er dine fordi, du synes man skal kigge frem og ikke tilbage og den slags moderne ting folk siger her i start år 2018, så gør mig den tjeneste at signe up alligevel for så er der styr på det fremadrettet og du skal INTET foretage dig andet end at glæde dig over når du får kompensation udbetalt. Servicen er selvfølgelig gratis og forretningsmodellen for AirHelp er at de tager en procentdel af din kompensation, og kun hvis du får den udbetalt.

Lav dit eget rejsekort lige her

Jeg ønsker dig et rigtig godt rejse år.

 

Dette indlæg er lavet i samarbede med Airhelp og indeholder affiliatelinks

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *