13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Leje af bil på Mallorca – Jeg tør godt!

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg aldrig har været specielt glad for at køre i udlandet. Jeg ved egentligt ikke hvorfor, andet end jeg kan huske, at når vi i min barndom sad 3 piger på bagsædet og min far kørte bilen rundt på bjergstrækninger i Frankrig, så skulle vi ikke tale for højt, høre musik eller andet der kunne forstyrre ham. Og der blev kastet udsagn som ” de kører jo som sindssyge hernede” og ” Hvor har du trukket dit kørekort” blev flittigt brugt på sådan en tur. Så det der med leje af bil på ferier er bare aldrig noget jeg har gjort selv.

Når jeg har været af sted med andre har jeg altid ladet dem køre. Jan har tit spurgt når vi har været i Spanien om jeg ikke ville køre, men jeg har altid sneget mig udenom.

Senest har jeg været i Alicante med min veninde Christina, hvor vi skulle finde et godt sted at holde yoga retreat. Dette betød at vi skulle køre mange 100 kilometer hver dag. Så jeg blev tvunget til at køre – ja selv på de snævre bjergstrækninger, og da jeg først havde overvundet frygten – ja så gik det jo så fint. Og jeg har derfor fået mod på at køre noget mere i udlandet.
Det vil altså være en frihed for mig at kunne køre rundt også når jeg er alene afsted.Men nu når turen går til Mallorca onsdag har jeg lejet en bil. Vi skal nemlig køre en del rundt og lede efter en hel speciel venue. Det vender jeg tilbage til,
Jeg meddelte Jan at det show skulle jeg nok booke, for så er jeg sikker på at få en bil jeg kan køre og ikke et eller andet stort skrummel. Jeg er stadig et kvaj til at parkere, og jeg får den vildeste præstationsangst hvis nogen kigger.

Jeg lejer gennem Auto Europe, det er virkelig nemt. Meget overskuelig hjemmeside med masser af brugbare informationer. Jeg kan godt lide at priser og type af biler er overskueligt. Kender i det der med at man sidder i sine egne tanker i bilen eller bare synger højt med på en sang i radioen og så kigger man ud af vinduet og ser at andre biler ( altså passagerene i bilen)  har den vildeste griner over en?? Det sker for mig all the time. Anyway tjek lige den her infografik omkring hvad det koster at have bil og hvad vi egentligt laver i bilen. 

 

I kommer naturligvis til at se meget mere til bilen på billederne dernede fra, men jeg ka godt afsløre at jeg har lejet samme slags bil som jeg har herhjemme. Totalt favoritbil kan man vist tydeligt se på mit fjæs.

Artiklen er lavet i samarbejde med Auto Europe. 

 

GemGem

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *