2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Mofibo er altid med

Lige nu er jeg på vej til Las Vegas. En 10 timers lang flyvetur. Jeg har lige været i Puerto Rico, og synes at jeg har set de film der var værd at se på Norwegians underholdningssystem som ellers er ganske udemærket. Men jeg er altså glad for mit Mofibo abonnement, når jeg skal på sådan en tur. Jeg har faktisk ikke brugt lyttefunktionen så meget. Jeg ka godt lide at læse, men lige præcis i et fly er det dejligt at kunne lukke alt ude og bare sidde og summe og måske være så heldig at falde i søvn. Jeg bruger det også meget i min dagligdag, men det er mest til fagbøger og den slags. Lige nu hvor jeg er ved at finde min “form”, læser jeg enormt meget fitness, opskrifter og den slags. Jeg har haft gang i Flad mave for altid af Birgitte Nymann og også Kom i gang med Mascha Vang ;-). Det er så let lige at finde en opskrift, eller en peptalk for den sags skyld.

PRØV 30 DAGE GRATIS MED KODEN: TRAVEL
Opret dig på Mofibo og indtast koden TRAVEL og download derefter appén i App Store eller Google Play.

Når jeg skal et nyt sted hen, downloader jeg straks Lonely Planets bog om den pågældende destination, og det har jeg selvfølgelig også gjort denne gang med Las Vegas. Der står altså rimeligt meget i den bog, så jeg koncentrerer mig mest om at læse, om de steder vi rent faktisk skal besøge i programmet. Men der er da virkeligt mange muligheder, ja for alt muligt. Man kan i hvert fald hurtigt komme fattigere hjem.

Udover destinationsguiden har jeg også downloadet lidt alm. læsning. Jeg tror de kloge kalder det skønlitteratur 😉 Jeg har Shopaholic i Las Vegas. Totalt tøse læsning… altså bortset fra at den har jeg med som lydbog. Og så har jeg en rigtig “knaldroman” med .. Efter Las Vegas.

Jeg er også godt i gang med Hillary Clintons selvbiografi ” Svære Valg” men den kunne faktisk godt blive skiftet ud med Bodil Jørgensen historie.

Jeg er pjattet med Mofibo konceptet, og det ka du måske også blive. Du kan i hvert fald prøve det i 30 dage gratis hvis du bruger koden: travel. Du skal gøre følgende: Opret dig på Mofibo og indtast koden TRAVEL og download derefter appén i App Store eller Google Play.

Jeg har faktisk altid godt ku´li at sidde med en bog ud af papir – sådan for hyggens skyld MEN når man som jeg har gang i flere værker. Kan det godt blive lidt uoverskueligt med 3-4 bøger i tasken, og så er der jo hele lyttedelen, som jeg som sagt lige har sku vænne mig til men jeg lytter når jeg går på strøget ned til kontoret og jeg hørte lidt i Metroen på vej til lufthavnen.

 

Share:

1 Comment

  1. 8. februar 2017 / 10:24

    Jeg er virkelig også fan af lydbøger, når vi rejser 🙂 Jeg ville gerne høre dem mere herhjemme også, men da bliver det oftest podcasts. Men i fly eller andre tidspunkter med lang transport fungerer det bare rigtig godt med en god bog i ørerne 🙂
    Håber i øvrigt I får en god tur til Las Vegas! Kunne godt lige bruge et par dage der også 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *