13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Optimal forberedelse til solferien

Indeholder affiliatelinks
Jeg skrev jo allerede i foråret en del om Imedeens Tan Optimizer som jeg stadig spiser. Selvom vi har haft nogle ok dage med sol herhjemme, har jeg ikke haft tid til at sådan rigtigt at solbade. Men jeg har helt sikkert fået maksimalt ud af de dage der har været, og jeg skal virkelig huske mig selv på det der med solbeskyttelse og solcremen. For sidder man på altanen i bare 5 minutter, så synes jeg den tager fat, og jeg er altså kommet ind med røde kinder et par gange.

Jeg skal til Mallorca i næste uge. Mit favoritsted. Glæder mig helt vildt. Det bliver mixed business and pleasure. Business fordi jeg (som noget relativt nyt) arrangerer firmarejser og har et par grupper dernede i sensommeren og efteråret. Der skal lige kæles lidt for detaljerne og jeg skal opleve et par nye steder. Det hører i selvfølgelig meget mere om snarest. Og ja min kæreste skal med med og så siger jeg ikke mere om det! Andet end at han naturligvis er booket til at tage det meget efterspurgte efterbillede 12 kg mindre… ( det er mest før billedet jeg gruer for at vise)…

Imeeden Tan Optimizer 1

Du kan købe produktet her: Tan Optimizer

Jeg er jo en “sunseeker” og jeg har lige nu fået lavet en masse ting hos Retouch Clinic som i snart kommer se resultatet af, men det betyder at jeg skal passe ekstra meget på den hud. Sol, alder og diverse har det med at vise sig i ansigtet desværre. Heldigvis ryger jeg ikke, hvilket efter sigende også skulle være dårligt for huden. Jeg kan huske i mine unge dage da jeg arbejde i solcenter, og folk advarede mig mod at tage for meget sol. Jeg så jo det at være voksen og at gå op i den slags som noget der lå så langt ude i fremtiden og jeg ville virkelig ønske at jeg have passet bedre på. Så det er jeg startet på og på trods af hvad jeg altid har troet. Man bliver altså fint brun med solcreme, man slipper bare for at ligge og ømme sig om natten fordi man er rød som en krebs.
Lige nu bruger jeg de stribede fra Matas. Jeg har både faktor 30 og faktor 15. Faktor 15 bliver først brugt sidst på sommeren og kun på kroppen. Jeg bruger aldrig mindre end 30 i ansigtet. De har for øvrigt fået ny konsistens, og er helt vildt lette at smøre ud.

Du kan lige nu købe Solprodukterne med rabat. Du kan få 3 stk for 2 stk´s pris på Matas.dk

P.S Josephine og jeg diskuterer herhjemme når vi taler om udtrykkene forbrændt og solbrændt. Jeg mener jo at forbrændt betyder at man har fået for meget og at solbrændt betyder at man er blevet brun. Josephine mener at solbrændt betyder at man er blevet brændt af solen – og derfor har fået for meget.
Hvad mener du?

Matas.dk

Share:

4 Comments

 1. Astrid
  7. juni 2017 / 16:26

  Du har ret 😄 Når man er solbrændt, er man flot brun og ikke forbrændt 😡 Faktisk har jeg hørt ordet brugt forkert en del på det sidste – især af de helt unge 🌞

  • Marianne
   Forfatter
   7. juni 2017 / 16:27

   Jeg har ret – godt! Jeg var nu også ret sikker, men det var Josephine nu også.

 2. Lone Franck
  8. juni 2017 / 22:56

  Jeg er enig. Når man er solbrændt, så er man flot brun

 3. Barbara
  9. juni 2017 / 8:40

  Mødre har altid ret 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *