2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Sommerhat i solen – sommerens must have

Udover at det er en god ide at komme godt med solfaktor i ansigtet ( Jeg bruger den jeg fortæller om her). Så er en sommerhat med skygge altså også uundværlig i solen. Jeg elsker at være ude hele dagen når det er godt vejr. Også i timerne mellem 12 og 15 hvor alle de kloge ellers foreslår at man opholder sig indenfor eller i skyggen.
Man skal altså have respekt for den sol!! Men med en sommerhat med skygge kan man være ude lidt længere og samtidig se fashionabel chic ud. Og har man en delle man gerne vil have opmærksomheden væk fra. Så er det bare et spørgsmål om at findet et par solbriller eller stor hat til at tage opmærksomheden væk fra de ømme punkter. 🙂
Mit eneste problem med sådan en solhat er, at jeg får den tit smidt væk eller glemmer den. Det burde være umuligt med en hat af denne størrelse. Ikke desto mindre er det tilfældet.
Herhjemme er der gået lidt sport i at narre mig tror jeg. Da jeg ofte glemmer ting og derfor naturligt nok ikke kan finde dem igen, er det blevet sådan at når jeg spørger pigerne om de har set dit og dat, gider de ikke engang lede efter det. De siger bare at det har jeg sikkert glemt et sted 🙁
Derfor er jeg nødt til lige at lave et tjek i deres skabe og skuffer en gang imellem for at se om der skulle være noget af mit. jeg har fundet meget efterhånden.
Lige i øjeblikket leder jeg efter min favorit skindnederdel som er pist forsvundet. Lidt mærkeligt hvis jeg skulle have glemt den.
Jeg har da forhåbentligt ikke lagt den fra mig et sted ;-).
Nå men det var de hatte vi kom fra. De findes i alle afskygninger og prisklasser. Jeg selv er vild med stråhat-typen. Den passer perfekt til min strandtaske og bare er sommerlig i det.
Summer Hats
Sun hat, 155 DKK / Eric Javits faux fur hat, 1.315 DKK / Sun hat, 80 DKK / Hat Attack hat, 830 DKK / Sun hat, 745 DKK / Lola fedora hat, 915 DKK / Accessorize blue hat, 285 DKK

GemGem

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *