2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Strandtasken 2017 indeholder

Jeg er en “pool-pige”. Jeg elsker at gå ned og bade i havvandet, men skal jeg ligge og solbade har jeg det bedst på en sol seng ved en pool. Men ligger hotellet lige ud til stranden er det jo perfekt. Når jeg er på presseture er der dog tit planlagt en tur ved vandet hvor det gælder om at have alle de retter sager med i strandtasken, da man ikke lige kan løbe op på på hotelværelset eller ind på et toilet.

Det vigtigste er for mig skygge og solfaktor. Og da det er lidt voldsomt at rende rundt med en stor parasol ( selvom man virkelig burde) så er en stor har, noget faktor 50 og et par solbriller også godt.
Udover at pakke min strandtaske godt tager jeg altid noget let tøj på, så jeg stadig kan holde ud at være på stranden med tøj på hvis jeg skulle have brug for at dække huden lidt til.

Beach Essentials

Jeg er jo storforbruger af solcreme, og tester en hel masse hele tiden og der er mange gode. Denne her fra Korres er perfekt hvis man kun vil have én  med. Den er tynd og i spray, så den fordeles virkelig let. Og kan både bruges i ansigtet op på kroppen.

Og på trods af at jeg elsker fancy beachclubs og at drikke drinks ved smarte hotelpools etc. Så er jeg stadig den afslappede type. Ingen make-up ( pånær den viste mineralpudder med solfaktor 30 ) Den tager lige rødmen og beskytter lidt ekstra. Men altså ingen smykker, høje sko og den slags til mig på strand eller ved pool.

God sommer hvis I kan finde den 😉
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *