Travel Minds//Tjek det før du planlægger din næste ferie

Indlægget indeholder affiliate links 
Da jeg i går skrev om Kroatien, fik jeg straks en masse spørgsmål omkring hvem man skal rejse med derned. Hvor flyver man til ? Hvor skal man bo? Jeg var som jeg skrev på pressetur og derfor skulle jeg ikke tage stilling til ovenstående da turen var planlagt for os i forvejen. Jeg skulle bare følge med flokken og opleve og nyde Kroatien.  Og det er faktisk rart engang imellem at tage på en tur, hvor nogen allerede har fikset det alt praktiske.

Hvis du også godt kan lide at andre ordner alt planlægning for dig – så lad mig lige præsentere dig for det her værktøj – Travelminds. Det er virkelig smart og gør planlægningen af din næste ferie en del nemmere. Det eneste du skal gøre er, at tage stilling til hvilket land du vil besøge, hvilke datoer du kan rejse, hvor mange I skal afsted og så selvfølgelig hvad det sådan ca. må koste.

Hvordan?

Du går ind på travelminds.dk og udfylder nedenstående skema men dine kriterier, og så sender du det ellers bare afsted.

Når dine data er gemt sender systemet din forespørgsel i udbud og en lang række rejsebureauer vil få adgang til dine ønsker. De rejsebureauer som kan matche dine behov kan så vælge at byde ind på din rejse ( Alle rejsebureauer der er med er SELVFØLGELIG medlem af rejsegaratifonden).

Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud fra op til 3 rejsebureauer, og du kan frit vælge det du synes der matcher dig bedst og ikke mindst sammenligne med andre tilbud. Lidt som når man henter tilbud fra håndværkere til nyt køkken eller badeværelse. Man undersøger ligesom mulighederne.

Destinationen:

Jeg ved (og det gør du nok også) hvor tidskrævende det er at arrangere en rejse, og jeg kommer til at bruge Travelminds til at finde en sommerferie for os herhjemme. Vi er jo 2 voksne + 2 teens og hvis vi kan finde den rigtige rejse til den rigtige pris kan de måske få kæresterne med i år.
Jeg veksler lidt mellem Mallorca som vi jo kender så godt, og så en græsk ø. Mallorca fordi vi bare ved vi får en god ferie, og vi har ikke været på sommerferie sammen som familie siden sommeren 2015!! Men jeg har også bare en lyst til at opleve Grækenland igen, og jeg har ikke været der siden 2010. Jeg overvejer  Zakynthos eller en anden lille charmerende ø, og her er Travelminds altså nemt til lige at få overblikket over hvad der er muligt.
Der er 6 kategorier at vælge fra. Jeg valgte sol & strand

 

Har du selv lyst til at prøve?  Så synes jeg da bare du skal finde ud af hvor du gerne vil hen, hvornår og hvem du gider have med og så trykke på linket til Travelminds herhusk det koster ingenting, men du sparer alligevel noget nemlig din allervigtigste ressource TID!

Og har du brug for inspiration til destinationer? Ja så er du jo allerede på det rette sted. Tak fordi du læser med.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *