2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Sui Ava – Den perfekte julegave

Kender I det der med, at man finder en ting man er helt vild med, og den ting giver man så i gave til de personer man er vild med. Sådan har jeg det med Sui Ava øreringene. Eneste minus er at den selvfølgelig ikke er så god til mændene 😉

Men den er god til kvinder i alle aldre og typer – Vi kan alle have brug for at tilføje lidt sparkle i vores hverdag eller pifte et lidt kedeligt vinteroutfit op.

Priserne ligger fra 150-300, så det er også en fin værtindegave eller en rigtig fin pakkespils gave (hvis man som jeg deltager i den slags løjer) og selvfølgelig også den perfekte julegave.

Jeg har brugt mine rigtig meget, og de pifter virkeligt ethvert sæt tøj op – også de sorte. Folk spørger nogen gange om de ikke er tunge, og det er de ikke. Jeg hader hvis øreringe sådan gør øreflippen aflang. Det er ikke pænt og det gør de bestemt ikke. Jeg synes faktisk de er mere behagelige en et par ørestikker der sidder sådan helt tæt ind til øret.

 

Mit næste sæt skal være dem her. De er så flotte og efter sort er den her blå min favorit i vintermånederne.

 

Jeg behøver vel ikke fortælle at udover at være den bedste gave i en virkelig cool indpakning, så kan de også pifte ethvert juleoutfit op. Er man ligesom mig altid desperat, når der skal findes tøj til julefesterne. Så er mit forslag følgende. Tag din yndlingskjole på ( min er selvfølgelig sort) og pift den op med Sui Ava smykker. Gerne rød hvis du tør og er rigtigt i julehumør, men også de grønne og dem med sort og sølv får dig i julestemning. Det dejligt med lidt sparkle her i mørke december.

 

Du kan købe Sui Ava øreringene i diverse modebutikker, men det nemmeste er nok at bestille dem direkte på suiava.dk. De pakker pænt ind helt gratis, du kan returnere varen og der er fri fragt. Og her er de lille ekstra bonus: Ved alle køb i webshoppen på minimum 300 kr til og med d. 24 december, vedlægger SuiAva den helt nye håndcreme fra Jorgobé på 30ml til en værdi af 78 kr?  Husk det er jul, så vent ikke for længe!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *