13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Slovenia Nature and new friends

Netop hjemvendt fra Slovenien sidder jeg her og prøver at få styr på alle de nye indtryk. Turen havde et tætpakket program og alle oplevelser og følelser har knap sat sig fast, MEN én ting er sikkert. Jeg er glædeligt overrasket, og jeg vil megetgerne tilbage.  Jeg havde faktisk ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at Slovenien kunne være noget for mig. Turen forløb over 5 dage, og vi kom vidt omkring. Lige fra skisportsstederne omkring de Juliske alper og dalene omkring Soca floden. Vi kørte igennem vinområderne i Karst, og var nede i en af Sloveniens mange dryspstenshuler 1600 meter under jorden, før vi kørte mod de 46 km Middelhavskyst. For til sidst at sætte kursen mod hovedstaden Ljubijana. Inden vi satte kursen mod lufthavnen besøgte vi hyrderne på Velika Planina 1600 meter over jorden.

IMG_2112

Lake Jasna – Love at first sight

IMG_2155

Soca River – No rafting due to high water levels.

Jeg er ikke nødvendigvis den der søger den rå natur på mine rejser, men når jeg endelig er et sted hvor naturen er så storslået, så nyder jeg det virkelig. Og jeg føler at jeg er lille, og at verden er stor. Det sætter mange tanker i gang omkring mit liv, både fortid og fremtid, og mine følelser sidder altid lidt udenpå tøjet. Så kan det  faktisk godt være lidt en udfordring at være sammen med mennesker man ikke kender så godt – men også fedt. De ved jo faktisk ikke at mine venner og bekendte slet ikke ser mig som et “naturmenneske”, og at jeg normalt bevæger mig i en helt anden boldgade. Jeg kunne være helt min egen og kun koncentere mig om de indtryk jeg fik. Man står jo selvfølgelig også alene tilbage med alle minderne og ingen at tale med om alt det man har oplevet. Jeg prøvede i går ved aftenbordet at fortælle Jan og pigerne lidt om nogle de ( synes jeg selv  ) sjove ting på turen. De var SÅ ligeglade. Josephine vendte øjne og de andre 2 var bare ikke interesserede. Jeg blev rigtig irriteret, ja faktisk lidt ked af det og synes de har hovederne oppe i R**** på sig selv, men på den anden side kan jeg jo ikke forlange at de skal være interesserede i mine eventyr, hver gang jeg kommer hjem fra et sted. For det gør jeg jo tit.
Heldigvis var jeg afsted sammen med 3 søde, interessante og ikke mindst dygtige bloggere og vi deler allerede minder og griner af sjove episoder fra turen som var helt fantastisk.

13467384_1289418341085714_1731147991_o-1

Boka Waterfall – I feel small

IMG_2294

Italian vibes in Kanal

IMG_2301

Wine fields in Karst. So I guess this is where the magic happens.

IMG_2327

wiev from Škocjan caves

 

IMG_2564

Velika Planina – There´s a storm comming can you feel it?

IMG_2559

Last view before take off – Finally a glimpse of emerald water

Alle billederne på denne tur er taget med min Iphone6. Du kan se flere billeder mit postkort fra Slovenien her.

Turen til Slovenien var arrngeret af Slovenian Tourist Board og NordicTB.
Du kan læse de andre bloggeres indlæg her:
Towe (se), Laura (fi) and Jannicke (n0)

følg #golsovenia and #ifeelsLOVEnia på sociale medier for flere posts

 

 

 

 

Share:

2 Comments

 1. Laura
  23. juni 2016 / 18:31

  Slovenien er virkelig også kommet højere op på min liste på det seneste! Og det er specielt naturen der tiltaler mig. Jeg elsker at blive væltet omkuld af storslået natur og opleve noget, jeg ikke havde forventet. Sådan havde jeg det flere gange i Australien, da vi kørte rundt der i vinters, men jeg forestiller mig, at mange steder i Europa også kan byde på sådan nogle gode oplevelser 🙂

  Laura // http://www.afterglobe.dk

  • marianne
   24. juni 2016 / 9:13

   Hej Laura. Ja jeg tænker Italien og Kroatien som jo begge er nabolande må ku lidt af det samme. Har aldrig været i Kroatien men “folk” siger at der også er skønt og ikke mindst billigt at leve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *