Castell Son Claret – Mallorca

På min location schouting I sidste måned på Mallorca fandt jeg ikke mindre end to fantastiske slotte Gran Hotel Son Net ,og Castell Son Claret som ligger ca. 25 km. fra Palma. Det er svært ikke at sammenligne, når man kommer lige fra én perle til en anden. En ting er dog sikkert, både Gran Hotel Son Net og Castel Son Claret er fantastiske på hver deres måde. Begge er hoteller, restauranter og ligger i smukke, sanselige omgivelser. Sammenligner man de lidt grovere formere og brændte farver på Son Net, fremstår Son Claret mere poleret og stylet, og mindst lige så smukt.

Son Claret ligger i Es Capdellá bare 20 km fra Palma i en UNESCO fredet dal ved foden Tramuntana-bjergkæden. Så er man på de kanter og har lyst til at spise i smukke omgivelser er det her klart stedet. Der er både mulighed for fine dining på stedets Michelin restaurant Zaranda ( Den eneste tostjernede Michelin-restaurant på Mallorca), eller den mere afslappede Olivera hvor man kan spise i den hyggelige gårdhave.

Restauranten ligger i tilpas afstand fra poolområdet hvilket jeg personligt godt kan lide. Både for de badende gæster, men også for dem der kommer udefra for at spise frokost. Vi spiste ikke på hotellet, men drak istedet deres signaturdrink( en hjemmelavet limonade lavet med citroner fra egen have) i gårdhaven, mens vi kiggede på mennesker og kunne på de 30 minutter vi sad der gennemskue, at der var en dansker der holdt 50 års fødselsdag for et mindre selskab den kommende aften. Stedet er meget egnet til den slags arrangementer og selvfølgelig bryllupper  – suk! Der er 38 rum på hotellet s der er plads til et selskab på omkring 70 personer. Det kan jo godt blive til en slags fest :-).

Er det for varmt til at være ude midt på dagen, er der mulighed for at nyde en spændende drink i den meget kølige og velassorterede bar indenfor. Her bruger barchefen hotellets egne urter og planter fra haven til at lave  cocktails. Og hvilke haver. Der er buske, og træer og vilde blomster i alle farver lige så langt øjet rækker.


Du kan læse mere om hotellet og de to restauranter her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *