4   115
6   127
3   106
8   115
8   97
27   102
9   104
10   115
11   87
1   61

Første rejse i lang tid// Son Claret Retreat på Mallorca

Endelig bliver der taget hul på rejseaktiviterterne igen og jeg kan ikke få armene ned over det. Første tur er ren fornøjelse. jeg skal en tur til Mallorca og skal bo på det skønne Son Claret som jeg før har besøgt. Men kun kort nu skal jeg ned og virkelig være der og nyde området. Det ligger jo i modsætningde steder jeg normalt kommer på øen mere inde i landet og jeg har hørt at den tætteste by Es Capdella byder på små lokale perler.

Det er ikke badeferie som vi plejer men stadig afslapning med masser af god mad og vin. Jeg vil gerne til noget vinsmagning, og er sgu ikke sikker på at jeg får Jan med på den. Det kommer bestemt ikke til at stoppe mig. Men anyay pointen med den her post er at fortælle at Ja jeg skal til Mallorca IGEN, men det bliver en anden type content der kommer på bloggen og Instagram denne gang.

Jeg kan selvfølgelig ikke tage til mallorca uden at besøge Palma og derfor har jeg lige et par dage der til sidst. Der er siden sidst kommet et par nye steder der skal tjekkes ud. Nogle restauranter, det nye Mamá hotel for at nævne et par små og ikke mindst en Beach Club der efter sigende skulle være mere for de lokale og ikke så turistet og fancy som eks. Puro Beach og Nikki Beach.

Den del af Palma der hedder Santa Catalina skal også udforskes og jeg har hært rygter om at man på det lokale markede der i weekenden kan udvælge sine råvarer i små boder og derefter gå hen i et lille gadekøkken og få det tilberedt – Det ku jeg godt være vild med!

Jeg tager gerne i mod tips hvis nogen har små perler jeg ikke kender, så smid dem i kommentarfeltet.

Husk at retreat ikke nødvenidgvis behøver at være kombineret med sundhed og frugtjuice men som ordets betydning siger. Tilbagetrækning, ro og tid til nærvær.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *