Sensommer i Palma de Mallorca

Jeg har rent ud sagt arbejdet r…. ud af bukserne denne sommer med alt muligt spændende heldigvis, og der har vanen tro ikke været meget sol og sommer til Travel Junkie i Juli og August. Nu står den lige på arbejde resten af ugen, men så skal jeg holde fri. Sådan rigtigt fri og når det kommer til ferie er min favorit jo Mallorca og især området omkring Palma.
Der er flere grunde til at jeg vælger Mallorca igen. Jeg har en stor gruppe dernede i weekenden. Jeg har ageret rejsekonsulent og skal hjælpe dem med at afvikle turen – det bliver sjovt og spændende og sikkert mega hårdt. Så jeg er ligesom fløjet derned, og der er faktisk mange små nye steder jeg skal have udforsket. Jeg vælger at bo i Palma så jeg kan gå rundt til alting og gøre de der ting med at se katedralen og alle de små butikker som resten af familien plejer at gå kold på og så virker jeg heller ikke så “Palle Alene i verden” som hvis jeg bare lå på en solstol i Magaluf – og sku vi lige lade det billee stå et øjeblik.
Lige så eventyrlysten som jeg er når jeg “arbejder” som rejseblogger, lige så meget vanedyr er jeg når jeg skal slappe af og holde ferie. Jeg vil bare have god mad,vin og hyggelige omgivelser og går derfor meget de steder jeg VED det er godt. Men jeg vil prøve nye ting denne gang – Dét lover jeg mig selv og jer. Det skulle der gerne komme en udførlig Palma guide ud af. Hvis nogen har steder jeg bare SKAL prøve så skriv, jeg er klar på det meste og ja jeg skal jo lige over dén der hurdle med at spise alene. Men jeg kan jo bare kigge lidt tilbage her på bloggen, for jeg har jo skrevet et par pointers til hvordan man håndterer det. Det gode ved mallorca, ja Spanien i det hele taget er den der Tapas bar mentalitet hvor man bare lige stiller sig i baren og får et par glas og en enkelt ret … Eller omvendt måske 😉

Får jeg lyst til lidt sol og strand skal jeg ikke langt for at finde eks. Puro Beach i  ( altid en favorit ) i enten Palma eller Illetas.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *