9   41
14   50
5   116
8   76
3   69
18   76
3   33
12   67
4   83
19   120

The Birthday

Som nogle af jer ved holdt jeg min fødselsdag på Mallorca. Ja  faktisk både lørdag d. 27 og så på selve dagen d. 29 august. Et kort resumé af nogle fantastiske dage.

Part 1.
Lørdag d. 27 startede med at Jan og Martin ankom om formiddagen og vi havde bord på Nikki Beach til frokost kl.14.00. Faktisk kunne jeg slet ikke overskue det der Nikki Beach. Havde virkelig mest lyst til at slappe af på hotellet og solbade, MEN da vi først kom derud var det virkelig sjovt. Der var Brazil Party og der var dansere både mænd og kvinder. Lidt af et show. Faktisk er det lidt af en turistfælde og så igen  – man ved jo godt man bliver taget i r**** ved højlys dag. F.eks koster en flaske vand 10 euro. 10 EURO!!! Så tænk lige over hvad den drink jeg står med her og som Jan prøver at tage ud af hånden på mig koster!! Bedste tip… Ned i knæ og undvig 🙂
nikki

Part 2.
Lørdag aftenen havde jeg planlagt ,at vi skulle spise på Tast Club. Jeg plejer altid at booke på Tast Union men havde hørt at Tast Club var lige så godt, men der er bare lagt meget vægt på design og interiør – hvorimod den anden er mere sådan Tapas/Bodega agtig. Jeg var ikke skuffet. Man skal lige vide hvor den ligger sådan lidt oppe i en smal gyde og inde bag en port. Men hold op noget god mad og der var virkelig pænt. Jeg er jo en tapas pige ( hvis der er noget der hedder det) så jeg havde bare bestilt en masse små retter til selskabet og da vi havde spist det bestilte vi mere. Det var ikke sådan en 3 retters menu.

img_3577
img_3568

    Søndag var der lige time out…….

Part 3.
Jeg var lidt i tvivl om hvad vi skulle mandag … altså på min rigtige fødselsdag fordi vi ligesom havde festet hele lørdag men jeg havde læst om Sea Club på en blog og tænkte at det så meget hyggeligt ud.
Jeg tror uden at lyve det er et af de smukkeste steder i verden jeg har spist. Det er svært at forklare hvad det er der gør det så fantastisk og de billeder jeg har set eller selv taget for den sags skyld yder det slet ikke nok retfærdighed. Drengene som altid er lidt trætte af at blive slæbt rundt af “Travel Junkie” på sidstedagen var også lige ved at tabe underkæben. Restauranten hører til det Hotel som hedder Cap Rocat som er et kapitel for sig – Outstanding. Vi ankom til hotellets reception  lige da solen var ved at gå ned og personalet spurgte om de skulle køre os ned til restauranten men foreslog at vi gik da det ( som de sagde ) var en vældig pæn tur… OH yes. Spændingen trappede virkelig op da vi gik ned af en lang lang for at komme ned til det her syn. Det ER altså pænt!! Selvom man er på et virkelig fint hotel er stemningen her på Sea Club helt casual. Temaet er maritimt og har pga. settings lidt et marrokansk udtryk ( på den fede måde). Du kan læse meget mere om hotellet og restauranten her. Du kan både spise frokost og middag MEN skal du vælge så tag middagen, find ud af hvornår solen går ned og ankom lige så det passer. Nok min stærkeste anbefaling i 2016.

seaclub3 seaclub2 seaculb1

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *