13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Finally here

Så er vi endelig her i Thailand. Turen var liiiige lang nok efter min smag. Det er første gang jeg ikke flyver direkte og jeg må sige den sidste flyvetur og bilturen fra Bangkok til Hua Hin trak tænder ud. Vi havde alle frygtet at det var Hollie fik problemer med lang transporttid MEN Hun var helt vildt eksemplarisk hele vejen — det var mere os andre der synes der var meget langt.
Josephine og jeg sov til kl 10.00 uden problemer og er i dag friske. Status er at vi allerede har fået lidt for meget sol de forkerte steder, Har fundet ud af hvornår der er happy hour og fundet gode steder til Insta billeder. Undertegnede har også lige fået en spabehandling. Jeg var egentligt booket ind til en scrub men sagde ved ankomst at nok mere havde brug for noget slankende … det fik jeg så!

Nu var det egentligt meningen, at jeg skulle rundt med hotellets PR manager og se hotellet. Værelserne, villaerne osv. men grundet der er fuldt booket ville hun hellere i morgen SÅ info om hotellet må vente ( og det bliver på engelsk selvom nogen af jer ikke magter det sorry). Vi bor de første 5 dage på Centara Gran
Men vi har også en krise vi skal LIGE skal have løst. Vi har begge ( Mascha og jeg ) smadret vores skærm på telefonen. Min godt nok kun en lille skramme men lige der hvor kamaraet sidder til selfies – DET GÅR IKKE.

Følg også med på Instagram @traveljunkiedk og snapchat  my- pov for daglige “episoder”.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *