13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Postkort fra Thailand – Divaer

Hvem er den største diva?

Ja det er jo selvfølgelig mine 3 rejsekammerater jeg taler om. Mascha, Hollie og Josephine. Jeg ved sgu snart ikke hvem der tager prisen som overdiva, men konkurrencen er tæt. Når det så er sagt, er de jo enormt søde alle 3 (Tjek lige de 2 madammer ud på billedet herover) men fandme nogle bestemte damer –  OMG. Jeg tænker lidt om mig selv, at bare der er sol og vin, er jeg egentligt tilfreds. Altså når lige det grundlæggende med et 5 stjernet hotel er i orden. Man skal satme ikke prøve at spise mig af med noget andet.

Status er at Josephine har fået en slem allergisk reaktion der gær hendes liv lige nu til et helvede og dermed også mit, for på en eller anden måde er det jo bare min skyld. Men hun er undskyldt, fordi det må også bare være enormt træls. Gode råd modtaget med kyshånd. Ellers tror jeg vi skal en tur på hospitalet lidt senere. Vi afprøver lige en vidundercreme, og lige nu er status at hun tager en slapper. Jeg skal ikke træne i dag, da jeg har gået mange kilometer for at hente diverse medikamenter til damen.13129077_10153614903952947_334353859_o
1 world problems

Hvad angår de andre 2 divaer, ved jeg ikke hvad der plager dem. Der kan være meget galt. Da jeg skulle på apoteket efter sager til Jose, sagde Mascha, at de gerne ville med. Jeg sagde højt og tydeligt at der altså var meget varmt lige på det tidspunkt, men næ nej med skulle de. Og det varede ikke mange 100 meter før der var sure miner fra hele banden. Hollie faldt dog i søvn. Josse snakkede meget grimt, og Mascha … Ja lad os bare sige, at havde jeg været hendes kæreste og ikke veninde havde jeg nok fået en røffel. Hun så ud som om hun gav mig en indvendig skideballe.

Nu er der fred lidt, og kl.19.00 har jeg arrangeret noget Thaibuffet ved poolkanten med noget Thai underholdning, som jeg sagtens kan bilde pigerne ind, er for deres skyld ( det manglede jo da bare). Så får jeg måske lidt credit.
Ellers tager jeg dem bare med ned i 7/11 igen. Det var altså virkelig svært at bruge penge. Det er meget billigt. En cola koster et par kroner. Virkelig dumt for mig, da jeg jo nærmest er nødt til at drikke mindst en om dagen nu.13161517_10153614904002947_1392733383_oare

 

 

 

 

Share:

9 Comments

 1. Tabita Weber
  4. maj 2016 / 13:02

  Jeg elsker input fra jer, og elsker at få lov at følge med, selvom i er på ferie.

  MEN.
  Jeg synes at det ærgerligt at der ikke bliver kigget igennem for fejl i teksten, inden den bliver lagt op.
  er ked af at sige det, men det tager desværre lidt af fornøjelsen fra mig og gør, at jeg ikke orker læse hele indlægget.

  Når det er sagt, så håber jeg at i nyder jeres tur! 🙂

 2. Camilla Bagger
  4. maj 2016 / 13:09

  Hvilken form for allergisk reaktion handler det om? Jeg er selv utrolig allergisk b.la. overfor myg. Jeg hæver helt vildt op, og der er noget af det eneste som virker at komme i salt vand – altså min krop;)! Og en almindelig alnok (høfeber) kan også tage en smule af det:)

  • marianne
   4. maj 2016 / 13:13

   Hun lider normalt af allergi mod katte, græs og husstøvmider og havde inden vi tog afsted noget snue af noget i luften men efter én dag i solen og ny solcreme ( frygter lidt det kan være den) slog hun ud i hele ansigtet. Jeg har antihistamin med og har så købt noget creme. Så vi behandler indefra og udefra men det ser smertefuldt ud.

 3. Kathleen
  4. maj 2016 / 13:40

  Hvis det er en meget allergisk reaktion så skal hun have efedrin fra en læge eller hospital.
  Så I skal nok kontakte nogle fag folk.

 4. Céline Holmer
  4. maj 2016 / 13:58

  Hej!
  Da jeg var på ferie som lille, fik jeg også udslæt på samme måde. Har samme allergier som Jose. Vi behandlede også med cremer, men det viste sig faktisk at være madallergi. Måske I skulle kigge på det, hvis andet ikke hjælper? 🙂

  • marianne
   4. maj 2016 / 16:27

   Yes hun har nogle mad allergier men vi holder os fra det vi ved hun ikke kan tåle. Nu virker det som om at det var solcremen …måske men ellers er det nok der vi skal kigge igen ja.

 5. Emilie
  4. maj 2016 / 15:53

  Åh den stakkel, føler med hende! Det samme skete for mig i sommers, håber ikke den omtalte nykøbte solcreme var Rundolf Sun? Det var helt klart den jeg reagerede på, og da det ellers virker som en super solcreme tror jeg bare det var min hud der overeagerede. Men jeg havde min hormon creme til eksemudbrud med, det slog reaktionen ned over natten, men det er jo receptpligtig, og antihistamin burde da være nok 🙂 Håber hun får det bedre! 🙂

  • marianne
   4. maj 2016 / 16:25

   Vi har været på hospitalet og ja det virker til at være solcremen der har givet hende en slem hudinfektion og vi har hormoncreme ( det får man nemt i håndkøb her ) men den måtte vi ikke bruge sagde lægen. Hun har fået en anden og så har hun fået antibiotika og skal fortsætte med antihistamin… men fandme grænseoverskridende det der med hospital i udlandet.

 6. Cecilie
  4. maj 2016 / 20:39

  Jeg tænker også at det må være solcremen.

  Da jeg var på ferie i sommers, fik jeg efter en uge slem eksem og ekstrem kløe overalt på min krop.
  Så jeg gik til lægen for at få en forklaring, da jeg stadig havde 1 uge tilbage og den uge ville jeg gerne nyde 🙂

  Lægen fortalte mig, at hun har mange patienter, der kommer ind med eksem pga solcremen. Jeg forholdte mig udenfor solen i 2 dage og væk var det – håber Josephines snart er væk, så hun kan nyde ferien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *