13   121
9   60
4   60
15   109
2   78
10   121
10   87
2   66
9   72
5   76

Fraklip og sjove episoder fra Thailand

Selvom jeg prøver at holde jer up to date med hvad der sker på mine rejser, er der jo nogle ting der ikke kommer med. Heldigvis, vil nogen måske sige, for noget af det er helt sikkert sjovere for os der var der.
Men når man sådan rejser to veninder afsted med børn på henholdsvis 3,5 og 15 år. Så opstår der bare nogle situationer ind imellem, hvor man bagefter er glad for at der ikke var mange andre danskere, og at “næsten” ingen kunne forstå hvad vi sagde.

Episode 1

Efter en lidt træls dag, hvor Mascha efter at have haft Hollie i Play club et par gange, kommer til at røbe for dem, at Hollie  faktisk “kun” er 3, og derfor må hun ikke være der alene ( altså der var personale i klubben). Happy Hour ligesom er aflyst. Så går vi i Club  ( hvis du booker Hyatt i Hua Hin så book et clubværelse de ekstra penge er hurtigt tjent hjem i diverse goder *vin*) og den opmærksomme tjener kan godt se Mascha er lidt stram i betrækket, så da hun siger ” Can we please have some white wine, svarer han promte: I bring you NON STOP”!  Det er så her, at vi nikker bifaldende for derefter at knække sammen af grin.

Episode 2

Sidste aften på ferien synes vi, efter at have siddet i clubben og fået vin,  at der skal skåles i bobler. Det er jo trods alt sidste aften, og her må bobler være passende. Mascha ( som altså virkelig bliver hurtigt fuld) bliver lidt desorienteret og kommer til at kalde Josephine for alt muligt andet end Josephine, og da Josephine laver øjne til hende – Som i  ” Are you kidding me” vælger Mascha lige at skyde efter mig, og siger ” Egentligt et det da meget værre at din mor har drukket nøjagtigt det samme og overhovedet ikke er beruset”.
Jeg tænker lidt – Det er ikke MIG der har fotograferet mit barn gennem et glas rosé 🙂

vino

Episode 3

Josephine fik et slemt allergianfald på vores tur, og efter lidt for lange overvejelser vælger vi at tage på hospitalet. Vi bliver hurtigt tilset af en sygeplejerske der lige skal se om hendes tilstand er truende.. Da vi får af vide, at alle tal osv er normale, venter vi på en læge der lige skal kigge på hendes hud.
Her er det er jeg tænker: Ok, rejseblog, hospital og Thailand – Jeg er simpelthen nødt til at tage billeder. Jeg siger sådan lidt kækt til Jos: “Er det ok jeg lige tager lidt billeder til bloggen” ?? Jos svarer: ” Hvis du viser mit ansigt slår jeg dig ihjel).

hospital

Episode 4

Efter 5 dage på Centara Grand skulle vi nu 3 dage i “paradis” på Koh Talu…Vi bliver kørt fra hotellet og ned til det sted hvor vi skal sejle. Vi får ALLE en fin madpakke med. Jeg spiser ikke min, da jeg ikke rigtig er sulten. Da vi ankommer til bådene, er der er masse gadehunde. En af dem ser sådan lidt bedende på mig, og jeg giver den da selvfølgelig en sandwich. Mascha, som jo ikke er udpræget dyremenneske, siger surt: “altså er der ikke noget i den pose der jeg kan spise”?  Mig: Jo det er der, men det skal du ikke!!
P.S På billedet helt ude til venstre beder jeg Hollie fise af fra mit Instabillede.
kohtalu

Episode 5

På selvsamme tur til Koh Talu kommer vi endelig ombord på den her båd, der skal sejle os ud til øen, og da vi skal lige til at sejle siger Josse, at hun ikke kan se Hollies kuffert ( den er svær at misse). Vi er jo vandt til at få vores bagage bragt hid og did,  så vi havde da selvfølgelig tænkt, at den bagage var om bord allerede. Da de fik ringet til Chaufføren kom han tilbage med ikke mindre end 5 ting vi havde glemt i bilen.
Nu havde vi jo også fået opmærksomheden fra alle de andre passagere på båden, så da Mascha ( af for mig uvisse grunde) bestemmer sig for at lægge neglelak på Hollies tæer under sejladsen, er der ligesom underholdning og skøn lugt af acetone til alle.

Det var meningen vi skulle bo på Koh Talu i 3 dage. Vi var der i 3 timer – Du kan læse hvorfor på Maschas blog.

Episode 6

Josephine og jeg skulle anmelde et 6 stjernet spahotel, der lå lige ved siden af Hyatt, hvor vi boede den sidste uge. Det er sådan et lidt fancy sted hvor der egentligt ikke må være mindre børn, men vi tænker da at det er hyggeligt hvis Mascha og Hollie lige kigger over, så vi kan hygge os allesammen i suiten.

Billederne er taget lige 5 minutter før jeg synes, at nu skulle de hjem.

thebarai

Vi har fundet ud af at man siger nogen af de samme ting til em 3,5 årig og en 15 årig

Du skal lige huske at have solcreme på, før du går ud i solen.

Lad være med at råbe/skrige.

Du skal ikke kaste ting efter mig.

Hvor mange forskellige sæt tøj skal du prøve før vi går?

Lad være med at klø i dit myggestik

Nu bliver du vrøvlet – du er vist træt.

 

 

 

Share:

3 Comments

 1. Ann
  13. juni 2016 / 15:53

  ELSKER den med at tage billede af sit barn igennem et glas rosé – hahahaha 😀

 2. ltls
  13. juni 2016 / 20:16

  Ha ha! 😀
  Skønt!
  Det er så dejligt med en veninde som kører i samme spor med humor og når mankan joke af hinanden.

 3. Dorthe
  14. juni 2016 / 11:04

  Det må være dagens bedste grin 😉 Virkelig godt fortalt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *