9   136
9   97
7   48
14   132
2   113
23   92
12   103
11   98
42   172
3   157

Travel Junkie Junior//Personligt tilbageblik

Jeg sad i slutningen af 2018 og kiggede igennem stories på Instagram. De fleste stories var folk der lagde minder ud fra året der gik og det var nu egentlig ret interessant at se, hvilke minder folk delte.

 

Hvis jeg kigger tilbage på 2018, synes jeg det har været et af de mest lærerige år i mit liv. Jeg har lært at sætte pris på nogle ting, som jeg ikke har sat pris på før, jeg har lært hvordan jeg skal håndtere og ikke håndtere forskellige situationer og jeg har lært at være mere mig selv.

 

 

Jeg har igennem 2018 fået en masse oplevelser med på vejen. Jeg har rejst med venner og veninder for første gang, været på min første festival og mødt en masse nye spænende mennesker.

Jeg har altid været lidt for god til at prøve at gøre andre folk glade, og det vil andre måske mene er en god egenskab. Det er også en god egenskab, hvis man husker at gøre sig selv glad.

Jeg har ofte prøvet at gøre flere mennesker glade på samme tid, hvilket er umuligt. Jeg er endt med hver gang at blive trist og skuffet over mig selv og det samme er de mennesker jeg har prøvet at hjælpe. Jeg har lært at det er okay at tænke på sig selv en gang imellem og citatet ”Man kan ikke elske andre, før man har lært at elske sig selv.” har vist sig at være rigtigt. Hvis man fokuserer på sig selv først, så får man hurtigt en livsglæde man kan give videre til andre. 

En ting jeg har lært at sætte pris på er venskaber. Jeg har igennem mange år haft svært ved at bygge tætte venskaber, da jeg synes det er svært at finde nogle man har perfekt kemi med. Jeg hader når folk ændrer sig og opfører sig anderledes grundet de er sammen med nogle bestemte personer, og det synes jeg at denne generation er blevet lidt for gode til.

I år har jeg dog fundet kemien med to piger, og jeg har fundet et venskab jeg ikke vil bytte for noget i verden. De har lært mig at det er helt i orden at fejle og hvis man ikke er sig selv, så er man ikke nogen. Jeg har lært at sætte pris på en bestemt form for kærlighed og det er at give kærlighed til dem der elsker en tilbage, såsom venner, familie og kæreste.

 

Jeg håber i har fået en god start på det nye år og sluttede det gamle med et brag.  

Knus Traveljunkie jr.  

Husk at følg med på Instagram: @josephinegmadsen

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *